Lgs Toplu Sonuç Düzenleme

Kodla Büyü
Tek tek tüm öğrenci sonuçlarını mı indireceğiz yoksa toplu olarak inderebiliyormuyuz bizde 85 öğrenci var

bu sayfada güvenlik kodu yok
bu sayfada güvenlik kodu var

Her iki duruma göre de dosyalar güncel ve çalışır durumda

bu sayfada güvenlik kodu yok
bu sayfada güvenlik kodu var

Her iki duruma göre de dosyalar güncel ve çalışır durumda
hocam çalışmıyor neden olabilir

İnternet explorer açıyor mu. Dosyayı indirince, sağ tık özellikler Engellemeyi kaldır kısmına tik koyup tamam dediniz ve açılınca da makro izinlerini verdiniz mi?
Ben sabah kod gelmeden çektim, ama başka okuldaki arkadaşlara yardım olsun diye kodlu excelleri deniyorum. Sizinki ile yapmaya çalıştığında internet explorera kod girme alani geliyor ancak kod gelmiyor.

Ben sabah kod gelmeden çektim, ama başka okuldaki arkadaşlara yardım olsun diye kodlu excelleri deniyorum. Sizinki ile yapmaya çalıştığında internet explorera kod girme alani geliyor ancak kod gelmiyor.
Bende denedim Hocam. Sayfada bir değişiklik yapılmış büyük ihtimal ama bakacak vaktim yok şuan.
Bu saatten sonra en mantıklısı manuel yöntem.

doğum tarihlerini nasıl çekiyoruz. 400 öğrencim var
Bugün işinize yaramaz belki ama ileriye dönük lazım olacaktır. Ekteki cilt no al.zip dosyasını indirin. Ortaokul veya Lise excel dosyasını açın.

E-okul- Öğrenci İşlemleri- Raporlar-IOG020086 (Öğrenci Künye Defteri)- Sınıfı seç- Öğrenci no: BOŞ BIRAKILACAK

Bu şekilde bütün sınıfın künye defteri görünecek. Excel (sadece veri) olarak indirin. Künye Defterindeki tüm verileri kopyalayın. Cilt no Ortaokul.xls içindeki "Veri" sayfasına yapıştırın. İkinci sekme "Cilt no" da veriler otomatik olarak görünecektir. Oradan bilgileri kopyalayıp istediğiniz yere "Değerleri Yapıştır" diyerek alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri