Site acilmiyor
Siteniz açılmıyor buraya eklemek zor olmasa gerek
Kendi sayfasında ana sayfada var hocam yeni eklenmiş 2025 diye yazıyor onunla aldım sonuçları.Site acilmiyor
Maalesef tektek indireceksiniz. Hatta E-okulda yer alan sonuç raporlama bölümü bile toplu değil tek tek sonuç veriyor.Tek tek tüm öğrenci sonuçlarını mı indireceğiz yoksa toplu olarak inderebiliyormuyuz bizde 85 öğrenci var
öğrenci aramadaki raporlarda doğum tarihli öğrenci listesi vardoğum tarihlerini nasıl çekiyoruz. 400 öğrencim var
www.hafizoglu.net
www.hafizoglu.net
hocam çalışmıyor neden olabilirbu sayfada güvenlik kodu yok
bu sayfada güvenlik kodu var![]()
LGS Sonuçlarını Listemele-Güvenlik Kodsuz-2025 Güncel - Hafızoğlu.NeT | Katre | Söz Uçar, Yazı Kalır
11.07.2025'te sonuçlar açıklanır ve sonuç sayfasında değişiklik varsa ve vaktim olursa dosyada güncewww.hafizoglu.net
![]()
LGS Sonuçlarını Listemele-Manuel Güvenlik Kodu Girişli-2025 - Hafızoğlu.NeT | Katre | Söz Uçar, Yazı Kalır
Altarnatif Kesin Çözüm https://www.hafizoglu.net/eokul-lgs-raporlarini-tabloya-aktarma-yeni/ Paylaşawww.hafizoglu.net
Her iki duruma göre de dosyalar güncel ve çalışır durumda
İnternet explorer açıyor mu. Dosyayı indirince, sağ tık özellikler Engellemeyi kaldır kısmına tik koyup tamam dediniz ve açılınca da makro izinlerini verdiniz mi?hocam çalışmıyor neden olabilir
Ben sabah kod gelmeden çektim, ama başka okuldaki arkadaşlara yardım olsun diye kodlu excelleri deniyorum. Sizinki ile yapmaya çalıştığında internet explorera kod girme alani geliyor ancak kod gelmiyor.İnternet explorer açıyor mu. Dosyayı indirince, sağ tık özellikler Engellemeyi kaldır kısmına tik koyup tamam dediniz ve açılınca da makro izinlerini verdiniz mi?
Bende denedim Hocam. Sayfada bir değişiklik yapılmış büyük ihtimal ama bakacak vaktim yok şuan.Ben sabah kod gelmeden çektim, ama başka okuldaki arkadaşlara yardım olsun diye kodlu excelleri deniyorum. Sizinki ile yapmaya çalıştığında internet explorera kod girme alani geliyor ancak kod gelmiyor.
www.hafizoglu.net
Bugün işinize yaramaz belki ama ileriye dönük lazım olacaktır. Ekteki cilt no al.zip dosyasını indirin. Ortaokul veya Lise excel dosyasını açın.doğum tarihlerini nasıl çekiyoruz. 400 öğrencim var
www.hafizoglu.net
hocam burdakini kullanabilirsin https://www.hafizoglu.net/lgs-yerlestirme-sonuclarini-toplu-listeleme/Pazartesi günü sonuçlar açıklanacak.
Aynı exceli sonuç için de kullanabiliyoruz.
@yurdum57 hocam size mesaj gönderdim bakar mısınız?
Dosya içeriğini sağa doğru kaydırın, orda sonuçları göreceksiniz.Program yerel yerleştirme sonuçlarını göster miyor
cekiyor ama sadece 2011 doğumlularıyerel yerleştirme sonuçlarını çekmiyor maalesef