Leon umu satıyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agd85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Seatları ve fiyat aralıklarını bilmiyorum. Yorum yapmam yanlış olur, ama şunu demeden de geçemicem; araban çok yakışıklı be hocam. iyi satışlar...

Plakaya bakılırsa araç bir yıllık falan merak ettim neden satıyorsunuz.

azizerkut' Alıntı:
Plakaya bakılırsa araç bir yıllık falan merak ettim neden satıyorsunuz.
hocam aracı 2013 ocak ayında aldım yaklaşık 2 sene bindim. otomatik araç almayı düsünüyorum insallah. gücüm yetse ev alıcam ama su an icin zor görünüyor.
@ okanformula hocam daha iyisi size olur insallah :wink:
@ yadigart hocam bende fiyatın piyasaya göre makul olduğunu düsünüyorum.

Kasa olarak çok beğendiğim bir araç.bir aralar almaya niyetlenmiştim.Lakin alma diyen çok oldu. elden çıkarması zor,süspansiyon sert , çok yakar gibi sebeplerle.

Mukemmel otesi bi arac ayni modelini kardesim 2009 hata boya yok 78000 de kini 36 ya aldi. O kafar rahat ve konforluki anlaatamam. Brc lpg olmasida super bizde brc attirdik oyle cok falan yaktigida yok

hayirli satislar hocam param olsa kaciirmazdim

Arkanızı dönüp tekrar bakma ihtiyacı duyabileceğiniz ender araçlardandır Leon!

NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:
Kasa olarak çok beğendiğim bir araç.bir aralar almaya niyetlenmiştim.Lakin alma diyen çok oldu. elden çıkarması zor,süspansiyon sert , çok yakar gibi sebeplerle.
hocam spor araclarda süspansiyon biraz serttir. arac s.dısı 20-21 kurus s.ici 25-27 kurus yakıyor ki zaten lpg uyumu cok iyi olan bir motor.

Fiyatı çok uçuk yazmışsın hocam.Aynısını arkadaşım 30 bine sattı 2013 de de 26.500 e almıştı.Boya değişen hata yoktu.Leonlar güzel araba içine binmişiliğim var ama bende focus vardı konfor vs olarak onu tutmaz bence.

sahibinden.com'a bakarsan fiyat normal ama piyasada düşüşler başladı ,bayramdan önce satsaydın daha iyiydi bence , yine de leon güzel arabadır , tek dezavantajı 1.6 105 bg lik eski motoru ,lpgye uyumlu ama hantal ,bir de iç tasarımı çok sade dışına oranla kıyaslarsak

zaten illa "fiyatı çok istemişsin" diyen biri çıkmasa olmaz bu 2. el piyasasında . . .

:D

arkadaşlar cuma günü trafikte otobüs sağ yandan hafif araca sürttü. kapı sacı biraz içe göçtü boyada soyuldu. o halde alacak arkadaş gördü ve 31.5 a verdim. pazartesi satışını gerçekleştiricez inşallah. satılmaz diyen arkadaşlar leon piyasasından ve leon severlerden bi haber sanırım :D şaka bi yana sattım ama ilk göz ağrısı olduğundan mıdır bilmem boğazıma bişeyler düğümlendi. :(

Hayırlı olsun. Sadece leon için değil piyasadaki tüm araçlar için ederinin 3-5bin fazlası isteniyor. 2014 başlarında sıfır araçlara gelen 10bintl lik zamlar sonrası 2. el araç fiyatları tavan yaptı.

agd85' Alıntı:
arkadaşlar cuma günü trafikte otobüs sağ yandan hafif araca sürttü. kapı sacı biraz içe göçtü boyada soyuldu. o halde alacak arkadaş gördü ve 31.5 a verdim. pazartesi satışını gerçekleştiricez inşallah. satılmaz diyen arkadaşlar leon piyasasından ve leon severlerden bi haber sanırım :D şaka bi yana sattım ama ilk göz ağrısı olduğundan mıdır bilmem boğazıma bişeyler düğümlendi. :(

Hocam arabana benim nazarım değmiş olabilir, çok beğenmiştim biliyosun. Neyse sattıysan sıkıntı yok... iyi günler...

ba2khan' Alıntı:
sahibinden.com'a bakarsan fiyat normal ama piyasada düşüşler başladı ,bayramdan önce satsaydın daha iyiydi bence , yine de leon güzel arabadır , tek dezavantajı 1.6 105 bg lik eski motoru ,lpgye uyumlu ama hantal ,bir de iç tasarımı çok sade dışına oranla kıyaslarsak
Bu arkadaşın tespitine bire bir katılıyorum.Focus iç tasarımına bakarsak leon geride kalır.

okanformula' Alıntı:
agd85' Alıntı:

Hocam arabana benim nazarım değmiş olabilir, çok beğenmiştim biliyosun. Neyse sattıysan sıkıntı yok... iyi günler...
evet hocam sattık pazartesi aracı. daha daha iyileri sizlerin olsun. ben aracımdan çok çok memnun kaldım. motoru 2009 dan beri tüplü olmasına rağmen %91 çıktı. arabam temizdi bilişim.net ten bi arkadaşa gitseydi daha da mutlu olurdum. leon almayı düşünen arkadaşlara tereddüt etmeden almalarını tavsiye ederim.

BBNET
Geri