arkadaşlar aracımı satıyorum ilgilenen olursa aşağıdaki link ten aracıma bakabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9706/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9706/detay
hocam aracı 2013 ocak ayında aldım yaklaşık 2 sene bindim. otomatik araç almayı düsünüyorum insallah. gücüm yetse ev alıcam ama su an icin zor görünüyor.azizerkut' Alıntı:Plakaya bakılırsa araç bir yıllık falan merak ettim neden satıyorsunuz.
hocam spor araclarda süspansiyon biraz serttir. arac s.dısı 20-21 kurus s.ici 25-27 kurus yakıyor ki zaten lpg uyumu cok iyi olan bir motor.NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:Kasa olarak çok beğendiğim bir araç.bir aralar almaya niyetlenmiştim.Lakin alma diyen çok oldu. elden çıkarması zor,süspansiyon sert , çok yakar gibi sebeplerle.
gamer99' Alıntı:zaten illa "fiyatı çok istemişsin" diyen biri çıkmasa olmaz bu 2. el piyasasında . . .
![]()
agd85' Alıntı:arkadaşlar cuma günü trafikte otobüs sağ yandan hafif araca sürttü. kapı sacı biraz içe göçtü boyada soyuldu. o halde alacak arkadaş gördü ve 31.5 a verdim. pazartesi satışını gerçekleştiricez inşallah. satılmaz diyen arkadaşlar leon piyasasından ve leon severlerden bi haber sanırımşaka bi yana sattım ama ilk göz ağrısı olduğundan mıdır bilmem boğazıma bişeyler düğümlendi.
![]()
Bu arkadaşın tespitine bire bir katılıyorum.Focus iç tasarımına bakarsak leon geride kalır.ba2khan' Alıntı:sahibinden.com'a bakarsan fiyat normal ama piyasada düşüşler başladı ,bayramdan önce satsaydın daha iyiydi bence , yine de leon güzel arabadır , tek dezavantajı 1.6 105 bg lik eski motoru ,lpgye uyumlu ama hantal ,bir de iç tasarımı çok sade dışına oranla kıyaslarsak
evet hocam sattık pazartesi aracı. daha daha iyileri sizlerin olsun. ben aracımdan çok çok memnun kaldım. motoru 2009 dan beri tüplü olmasına rağmen %91 çıktı. arabam temizdi bilişim.net ten bi arkadaşa gitseydi daha da mutlu olurdum. leon almayı düşünen arkadaşlara tereddüt etmeden almalarını tavsiye ederim.okanformula' Alıntı:agd85' Alıntı:arkadaşlar cuma günü trafikte otobüs sağ yandan hafif araca sürttü. kapı sacı biraz içe göçtü boyada soyuldu. o halde alacak arkadaş gördü ve 31.5 a verdim. pazartesi satışını gerçekleştiricez inşallah. satılmaz diyen arkadaşlar leon piyasasından ve leon severlerden bi haber sanırımşaka bi yana sattım ama ilk göz ağrısı olduğundan mıdır bilmem boğazıma bişeyler düğümlendi.
![]()
Hocam arabana benim nazarım değmiş olabilir, çok beğenmiştim biliyosun. Neyse sattıysan sıkıntı yok... iyi günler...