okanbaris' Alıntı:TK-350 kullanıyoruz 6 tane sene başında verildi 1 ay önce bitti araştırdım orjinal pahallı olunca muadil e yöneldik 100 tl 2 tane aldık şimdilik sorun yok güzel çalışıyor yalnız açılışta toner uyarısı veriyor ama bazende vermiyor. okullara aslında bu tür ihtiyaçlar için ayrı bir ödenek lazım yoksa bu fotokopi makineleri de 2 yıl sonra bt lab ları gibi çöp olacak
vedat' Alıntı:valla ben baktım 15günde toneri bitiriyorlar üstüne yazı astım yazıcı amaçlı kullanınız diye.okulumuz zaten bi şirketle anlaşmalı fotokopi için ayrıca bunuda kullanıyorlardı dedim baştan önlem alayım ikinci toner daha bitmedi böylece 4 toner daha var![]()
wgolf' Alıntı:geçen sene aynı makineden aldık tonerin yanındaki tıpa açılıyordu ve dolduruyorduk
8 şişe bitirdik hiç bir sorun yok
MITA 1620 /2530 İNTEGRAL 1 KG TONER
http://www.sarfiks.com/asp/product/72/M ... 1-KG-TONER
1 şişe 25.000 baskı yapabilir.
girdap08' Alıntı:Arkadaşlar, hazneyi delip TK-350 toner bastık. Arka fon filan atmadan gayet güzel çekim yapıyor. Ancak 20-30 çekimden sonra "toner bitti" uyarısı veriyor. Uyarıdan sonra toneri çıkar/tak yapıp aç/kapa yaptıktan sonra tekrar sorunsuz 20-30 çekim daha yapıyor. Toneri her çıkardığımızda 3-4 dakikalık toner ekleme aşamasını yeniden yapıyor. Chipi söktük yine aynı şekilde. Siz nasıl çözdünüz bu durumu? (FS-3040)
stan007' Alıntı:girdap08' Alıntı:Arkadaşlar, hazneyi delip TK-350 toner bastık. Arka fon filan atmadan gayet güzel çekim yapıyor. Ancak 20-30 çekimden sonra "toner bitti" uyarısı veriyor. Uyarıdan sonra toneri çıkar/tak yapıp aç/kapa yaptıktan sonra tekrar sorunsuz 20-30 çekim daha yapıyor. Toneri her çıkardığımızda 3-4 dakikalık toner ekleme aşamasını yeniden yapıyor. Chipi söktük yine aynı şekilde. Siz nasıl çözdünüz bu durumu? (FS-3040)
Hocam senin sorunun büyük bir olasılıkla, toner kutusu yada kullandığın toz ile alakalı, toner kutusu tozu alta bulunan kısmından akıtmıyor yada az akıtıyordur,elinde varsa farklı vir toner deneyebilirsin, bir de tozu doldururken tozun bulunduğu şişeyi iyice çarkala , toneri doldururken % 65 larda doldur sonra kapğı kapattıktan sonra yine çarkala.......