evet arkadaşlar bu sene yazın ciddi anlamda araştırdım soruşturdum bu işi başka kurumunu unutun şu anlamda unututn mebin izin vermesi ve o kurunmunda sizi istemesi lazım buda yine adama bağlı. genelde duyduğum söz ve çıkardığım sonuç şu. torpilin varsa iktidar partisinden olması şart istediğin kuruma geçersin. bunu yakın zamanda gördük belediyeye girip 1 yılı dolmadan anadolu lisesine müdür olmuştuebfo45' Alıntı:Adamını bulduktan sonra istediğin yere geçersin![]()
botemlk' Alıntı:evet bayaa zormuş..bu ihtimalde çürüdü..olsun ama yinede çıkar karşımıza başka bi yol ...çıkmalı...
mutlu olabileceğim bi meslek sadece isteğim bu
öss de yaptığım bi hatayı ömür boyu çekmek ızdırap..
the_korsan' Alıntı:sınava girin arkadaşlar, bu siteyi düzenli takip eden birisi zaten mevzuat hakkında bayağı bilgi sahibi olmuştur.
31 ekimde yapılacak sınavda eminim ki bilişim teknoloji öğretmenleri yüksek notlar alacaklar. önceki sınavlarda daha bölüm yeniydi fazla mezunumuz yoktu ama artık idarecilikte yer almamızın vakti geldi.
hocama katılıyorum. Bu konuda 2 tane tanıdığım var. Birisi TürkTelekom da memur iken TBMM ne geçti,daha sonra bakan danışmanlığı yaptı ve devam ediyor. Diğeri ise Bir TUREM de "usta öğretici" iken vekil danışmanlığına atandı.ebfo45' Alıntı:Adamını bulduktan sonra istediğin yere geçersin![]()