Hocam TÜBİTAK vb. ulusal çaptaki proje ve yarışmalara hazırlık egzersiz kursu açmanız en mantıklısı olacaktır. Çünkü ulusal çaptaki bu tür yarışmalar için açılan egzersizlerde öğrenci katılım sayısı sınırlaması yok.Arkadaşar yok mu bu konuda Yardımcı olabilecek birilwri.
Hocam TÜBİTAK vb. ulusal çaptaki proje ve yarışmalara hazırlık egzersiz kursu açmanız en mantıklısı olacaktır. Çünkü ulusal çaptaki bu tür yarışmalar için açılan egzersizlerde öğrenci katılım sayısı sınırlaması yok.
Robotik sevdalısı, gönüllü 3-5 öğrenci bulun. Onlarla TÜBİTAK vb. ulusal çaptaki yarışmalara hazırlanın. Hatta MEB'in de robot yarışmaları oluyor ona da hazırlanın.. Başka şeylere kafa yormayın![]()
Müdür yrd. Açamaz.arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Açık lisede haftalık 10 saat dersim var yine de bunu açabilir miyim egzersiz olarak? Bir de müdür yardımcısı da açabilir mi egzersizi?
hocam ortaokulda haftalık alınan ekders 40 saati geçemez diye bir kural var lisede kaç bilmiyorum ama ya da öyle bir kural var mı. onun dışında proje hazırlama egzersizi açarsınız. ben açtımarkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Açık lisede haftalık 10 saat dersim var yine de bunu açabilir miyim egzersiz olarak? Bir de müdür yardımcısı da açabilir mi egzersizi?
Egzersiz saati bahsettiğiniz sınırlama dışında kalıyor @bilgisayarmax hocam. Yani o hesaplamaya katılmadan açılabiliyor.h
hocam ortaokulda haftalık alınan ekders 40 saati geçemez diye bir kural var lisede kaç bilmiyorum ama ya da öyle bir kural var mı. onun dışında proje hazırlama egzersizi açarsınız. ben açtım
bilmiyordum teşşekkür ederim hocam. demekki müdürüm de bilmiyormuş çünkü bana bunu daha geçen hafta dediEgzersiz saati bahsettiğiniz sınırlama dışında kalıyor @bilgisayarmax hocam. Yani o hesaplamaya katılmadan açılabiliyor.
Ben de yeni öğrenmiştim hocambilmiyordum teşşekkür ederim hocam. demekki müdürüm de bilmiyormuş çünkü bana bunu daha geçen hafta dedi![]()
ymanangoz@gmail.com@yaasinn hocam e-posta adresinizi gönderin, egzersiz ile ilgili size belge yollayacağım.
E-Posta adresinize egzersiz ile ilgili bütün belgeleri gönderdim hocam. Dilekçenizi bir an önce verip çalışmanızı başlatın. haftada en fazla 6 saate kadar çalışma yapıyorsunuz unutmayın..ymanangoz@gmail.com
Teşekkür ederim hocam.