Kredi kartı aidatı geri ödemesi ne şekilde yapılıyor

Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kredi kartı aidatınızı chip para şeklindemi geri ödeme yapılıyo acaba

bende işbank maximum var, kart ücreti çektiklerinde mesaj atıyorum bir sonraki ay geri yüklüyorlar ama maxipuan olarak değil, bildiğimiz normal para olarak :D

sorum şu:maş aldığım bankanın kartı 50tl kesiyor kartta..daha sonra arıyorum ve 50tl chip para geri yatırıyorlar...aslında maaş kartıma 50tl yatması gerekmezmi?????????????

hocam maaş alınan bankanın hesap ücreti almaması gerekir. Benim işbankım maaş hesabı değil ona rağmen kestiklerinde geri iade ediyorlar. İadeyi de bir sonraki ayın ekstresinden düşüyorlar.

hocam 50tl chip para yatırmışlar..ne işe yarıyor bu hip para..benim 250tl aylık ödememden düşermi bu yatırılan 50tl chp para..

Chippara ile üye iş yerlerinden 50 TL'lik alış veriş yapabilirsiniz. Alış veriş yaparken, kasiyere chip para ile ödemek istediğinizi söyleyin, alış verişinizin 50 TL'lik kısmını oradan ödeyebilirsiniz.

evet hocam, chipparayı alışverişlerde normal para gibi kullanabilirsiniz.

Hocam her bankanın sitesinde iletişim bölümü olur. Oraya girip başvuru metnine hangi ekstrede kaç para çektiklerini yazın. Daha sonra da sizin bankanın iyi bir müşterisi olduğunuzu (şu kadar yıllık müşteriyim vs) anlatan bir girişgah yazın. Daha sonra da bu aidat alınmasından memnun olmadığınızı, bunu haksız bulduğunuzu yazın. Aidat alma uygulamasından vazgeçilmezse başka bankayla çalışmayı düşüneceğinizi filan ekleyebilirsiniz. 3-5 güne cevap geliyor, bir sonraki ayın ekstresine + olarak kesilen miktar ekleniyor.

BBNET
Geri