Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kredi kartı aidatı geri ödemesi ne şekilde yapılıyor
bende işbank maximum var, kart ücreti çektiklerinde mesaj atıyorum bir sonraki ay geri yüklüyorlar ama maxipuan olarak değil, bildiğimiz normal para olarak
hocam maaş alınan bankanın hesap ücreti almaması gerekir. Benim işbankım maaş hesabı değil ona rağmen kestiklerinde geri iade ediyorlar. İadeyi de bir sonraki ayın ekstresinden düşüyorlar.
Chippara ile üye iş yerlerinden 50 TL'lik alış veriş yapabilirsiniz. Alış veriş yaparken, kasiyere chip para ile ödemek istediğinizi söyleyin, alış verişinizin 50 TL'lik kısmını oradan ödeyebilirsiniz.
bende işbank maximum var, kart ücreti çektiklerinde mesaj atıyorum bir sonraki ay geri yüklüyorlar ama maxipuan olarak değil, bildiğimiz normal para olarak
Hocam her bankanın sitesinde iletişim bölümü olur. Oraya girip başvuru metnine hangi ekstrede kaç para çektiklerini yazın. Daha sonra da sizin bankanın iyi bir müşterisi olduğunuzu (şu kadar yıllık müşteriyim vs) anlatan bir girişgah yazın. Daha sonra da bu aidat alınmasından memnun olmadığınızı, bunu haksız bulduğunuzu yazın. Aidat alma uygulamasından vazgeçilmezse başka bankayla çalışmayı düşüneceğinizi filan ekleyebilirsiniz. 3-5 güne cevap geliyor, bir sonraki ayın ekstresine + olarak kesilen miktar ekleniyor.