Ya hizmetliler kumaş pantolon gömlek giyiyorsa? Önceki okulumda giyiyorlardı...Okula gelen birisi hademe ile öğretmeni ayırt edebilmeli
Hem de yolgeçen hanı mı? Ayırt edemezlerse, en fazla eşya taşırken ucundan tut derler...

Ya hizmetliler kumaş pantolon gömlek giyiyorsa? Önceki okulumda giyiyorlardı...Okula gelen birisi hademe ile öğretmeni ayırt edebilmeli

Saygıda sorun yok, her emekçi saygı değerdir.agır deilmi hademe benim bildiğim yardımcı hizmetler de belli bi derece saygıyı hakediyor işini yaptığı için...mesele o degil sekilmi deil mi ben oyle dusunuyorum
Öyle giyinmeyi seviyor demek ki. Temiz giyindikten sonra kim ne diyebilir kiYa hizmetliler kumaş pantolon gömlek giyiyorsa? Önceki okulumda giyiyorlardı...![]()
Millet senin makuluna uymak zorunda mi . Ister kotla gelir ister ketenle ister kumasla.merak ediyorum kumaş pantolonla ya da makul kıyafetlerle okula gelmek neden zor geliyor devletin memuruna ?
Olurmuuuu, ya hademeyi öğretmen zannederlerse. Ya hocam bırakın bu işleriÖyle giyinmeyi seviyor demek ki. Temiz giyindikten sonra kim ne diyebilir ki
Okula gelen birisi hademe ile öğretmeni ayırt edebilmeli
Kıyafetine göre mi davranıyorsunuz insanlara?
Saygıda sorun yok, her emekçi saygı değerdir.
Lütfen çarpıtmayın!
bıraktık zatenOlurmuuuu, ya hademeyi öğretmen zannederlerse. Ya hocam bırakın bu işleri
Malatyahangi il hocam
bıraktık zaten

Hocam zaten devletin memuruna yakışır şekilde topluma uygun şekilde giyiniyoruz. İstisnai durumlar varsa onlar kendi okulu çerçevesinde incelenir gereği yapılır. Yoksa 3-5 problem yüzünden herkesi suçlamak doğru olmaz. Ameliyat kıyafeti ile, sanayideki iş kıyafeti ile öğretmeni kıyaslamak ise bence yanlış olur. Resmi dairedeki memur nasılsa öğretmen de öyle. Sıkıntı yok bence.bazı okullarda haddi aşan giyimler söz konusu bunu kimse inkar edemez. kot giyilmesin demiyorum. ama devletin memuruna neden bir öğretmene yakışır şekilde giyinmek zor geliyor onu merak ediyoorum diyorum. buna bir cevap veren olmamış kime göre neye göre demiş herkes. arkadaşlar devletin ve toplumun normlarına göre tabiiki. devleti ve bir kesimi temsil eden insanlar buna dikkat eder. bir doktor ameliyathaneye istediği gibi giriyor mu ? bir işçi fabrikada ben kafama göre giyiniriim diyebiliyor mu ? dese ne kadar saçma olur değil mi ?