bizdede böyle oluyorkarex' Alıntı:Benim bildiğim ve okulumuzda uygulanan, koordinatörlük yaz tatili döneminde ise ödenmez, eğitim öğretim dönemi içinde ise ödenir. Temmuzda 2 arkadaş kendi istekleriyle hizmetiçine gitmişlerdi idare ödemedi birçok yere soruldu ama ödenmeyeceği söylendi. Ama tatil değilse görevli izinli olduğunuz için ödeneceği söylendi.
hocam adam diyor ki fiilen yapılanlar ödenir koordinatörlük ödenmez diyor. Koordinatörlük fiilen yapılmaz mı?tayinci42' Alıntı:Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller
MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;
a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir.
İşletmelerde meslek eğitimi
MADDE 15- (1) İşletmelerde meslek eğitimi yapılan okul ve kurumlarda görevli yönetici ve öğretmenlerin öğrenci, çırak ve aday çırakların işyerindeki uygulamalı eğitimini izlemek, programa uygunluğunu ve sistemin iş yerindeki işlerliğini sağlamak, meslekî rehberlikte bulunmak üzere yaptıkları bu görevler ek ders görevi sayılır.
iş bilmez meslek lisesi müdürlüğüne
ek ders yönetmeliği madde 15'e göre verilen ek ders görevim için ödenmesi gereken ücretimin yine aynı yönetmeliğin madde 16'sına göre ... tarihte görevli izinli olduğum için ..... tarihleri arasındaki koordinatörlük ek dersimin ödemesinin yapılması için gereğini arz ederim..
azaz' Alıntı:hocam adam diyor ki fiilen yapılanlar ödenir koordinatörlük ödenmez diyor. Koordinatörlük fiilen yapılmaz mı?tayinci42' Alıntı:Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller
MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;
a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir.
MADDE 15- (1) İşletmelerde meslek eğitimi yapılan okul ve kurumlarda görevli yönetici ve öğretmenlerin öğrenci, çırak ve aday çırakların işyerindeki uygulamalı eğitimini izlemek, programa uygunluğunu ve sistemin iş yerindeki işlerliğini sağlamak, meslekî rehberlikte bulunmak üzere yaptıkları bu görevler ek ders görevi sayılır.
ek ders yönetmeliği madde 15'e göre verilen ek ders görevim için ödenmesi gereken ücretimin yine aynı yönetmeliğin madde 16'sına göre ... tarihte görevli izinli olduğum için ..... tarihleri arasındaki koordinatörlük ek dersimin ödemesinin yapılması için gereğini arz ederim..
Düzeltmeazaz' Alıntı:hocam peki egzersiz ödenir mi?
fiilen yapılan gezi konferans gibi görevlerden bahsediyor.. sen mesela bir gezide görevlendirildin.. gidip fiilen gezdinazaz' Alıntı:hocam adam diyor ki fiilen yapılanlar ödenir koordinatörlük ödenmez diyor. Koordinatörlük fiilen yapılmaz mı?tayinci42' Alıntı:Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller
azaz' Alıntı:hocam peki egzersiz ödenir mi?