Kaçlık olacakdemirdöküm nitromix
24kw yeter hocam. bende daikin premix ndj var ev 150 m2 4+1 7 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama eca kullanan arkadaşlarında şikayeti yokKaçlık olacak
24 lük hocam.Kaçlık olacak
Az yaksın istiyorsan buderus öneririm.Hocalarım 150 metre kare ev için az yakan çok ısıtan sorunsuz kombi önerir misiniz?
Az yaksın çok ısıtsın istiyorumAz yaksın istiyorsan buderus öneririm.

Hocalarım 150 metre kare ev için az yakan çok ısıtan sorunsuz kombi önerir misiniz?
Hocam konudan bağımsız ama, bende de aynı kombiden va. arada patlama sesi gibi bir ses çıkıyor kombiden ateşleme sırasında, ayrıca musluklardan sıcak su açıldığında peteklerde de ısınma oluyor. Siz böyle ir sorunla karşılaştınız mı?demirdöküm nitromix
Yok hocam. İlk yanış anında güçlü bir ses oluyor tabii ama öyle patlama gibi değil pek. Sıcak su açıldığında peteklerin ısınması ise hiç olmadı hocamHocam konudan bağımsız ama, bende de aynı kombiden va. arada patlama sesi gibi bir ses çıkıyor kombiden ateşleme sırasında, ayrıca musluklardan sıcak su açıldığında peteklerde de ısınma oluyor. Siz böyle ir sorunla karşılaştınız mı?
Eyvallah Hocam, çok sağolun.Yok hocam. İlk yanış anında güçlü bir ses oluyor tabii ama öyle patlama gibi değil pek. Sıcak su açıldığında peteklerin ısınması ise hiç olmadı hocam
Garanti devam ediyorsa bir servise gösterseniz iyi olur gibi
28 alsak daha iyi olmaz mıBuderus Logamax Plus GB062 24 kw
Demirdöküm Nitromix 24 kW

Kombiniz ne hocam marka modelHocam benim ev 7 katlı binanın son katında 4+1 165 m2 (Çatı katı) Güney Batı cepheli. Yer Ankara. Kışın hiç kapatmam. En fazla 4100 verdim bu yıl. Bence yeterli ama siz yine de bir profesyonelden bilgi alın derim.
Buderus Logamax Plus GB062 24 kwKombiniz ne hocam marka model