kombi alacağım yardım lütfen..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilkem

Site Gezgini
Arkadaşlar eve kombi almam gerekiyor..kullanan arkadaşlar hangi marka ve modeli önerirsiniz..

epey araştırdıktan sonra iyi olsun, sıkıntı çıkarmasın diye fazladan para da vererek buderus aldım. ama pişman oldum. eca kullanan yakınlarım var memnunlar ve fiyatı makul.

FERROLİ DOMİCONDES F24 KULLANIYORUM 3 YIL OLDU HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM YAKIT DÜŞÜK GELİYOR

benim kombim demirdöküm aden 7 yıldır tık demedi ama kayınvalideminkide aynı marka. hersene tamir gördü değişmedik parçası kalmadı daha geçtiğimiz hafta çalışmaz hale geldi bizde eca Confeo Plus aldık bakalım o nasıl çıkacak. Hocam bu biraz şans işi bazen aldığında kusurlu çıkıyor.

Daire bürüt 145 m2 , net 129 m2 . Yoğuşmalı - Baymak Brötje StarBridge 20000 kcal' lik olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatıda 1500-1600 TL arası.

bende kış gelmeden çok araştırdım. sonunda viessman vitopend 100 aldım çok memnunum. interbette piyasadan 500- 600 tl ucuz bulabilirsin. ben öyle yaptım. sonunda birde bayiye gittim. internet fiyatını söyleyince adam da o fiyattan verdi bana taksitle. Anlayacağınız adamların kar oranları çok yüksek sıkı pazarlık yapmak lazım.

E.C.A yoğuşmalı önerilir.

Ben yoğuşmasız aldım memnunum,
fakat daha fazla tasarruf için yoğuşmalı önerilir.

mamoste' Alıntı:
E.C.A yoğuşmalı önerilir.

Ben yoğuşmasız aldım memnunum,
fakat daha fazla tasarruf için yoğuşmalı önerilir.
yoğuşmalı için dairenin yalıtımlı olmasını istiyor kombi bayileri. yoksa pek bi tasarrufu olmuyormuş

Baymak Baxi yi şiddetle öneririm hocam.. Çok iyi bir kombi 7 aydır kullanıyoruz çok memnunuz..

az yaksın suyu hızlı ısıtsın ve hızlı bir şekilde musluğa gönderme özelliği olsun. minimum 20 derece maksimum 80 derecelik olsun.
böyle bulursan kaçırma

hocam hiç fark etmiyor markası. servisine ve fiyatına bakın. hepsi aynı işi görüyor sonuçta. ben ferroli, komşum buderus, kardeşimde E.C.A aldık aynı zamanda. 2 yıldır 3 kombi de sorunsuz çalışıyor. siz bütçenize uygun olanı alın derim.

hocam şunu söyleyebilirim buderus vaillant uzak dur(kötü olduklarından deeğil) termostat falan taktırmaya kalkarsan kütletiyorlar :D onun dışında çift eşanjör olsun gerisi hepsi aynı zaten..hermetik yoğuşma olayına gelince enerji belgeli bir bina ise 7-10 sene gibi verdgnz parayı alırsnız..ha aldgnz ewi yatırım amaclı aldıysanız o kadar süre otrumayacaksanız yapıştırın bi tane hermetik :) saygılar

Şimdi ki evimizde BOSCH kullanıyoruz, eski evimizde ARİSTO vardı. Bana Aristo daha tasarruflu geldi, Bosch daha fazla yakıyor gibi, zamlardan mı bilmiyorum ama şimdi daha çok ödüyorum.

seyhanak' Alıntı:
Daire bürüt 145 m2 , net 129 m2 . Yoğuşmalı - Baymak Brötje StarBridge 20000 kcal' lik olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatıda 1500-1600 TL arası.

dairenizin bürütü ya da neti yanlış. 145-129=16 yani dış cepheden ölçülen en büyük değer bürüt değerdir bu değer eğer 145 ise bundan şunları çıkarmalısınız; tüm duvarın tabana izdüşüm metrekareleri ve balkonları ve apartman holünü ve asansörleri ve havalandırma boşluklarını çıkarmalısınız.

ilimize gaz yeni geldi henüz apartmana bağlantı yapılmadı. Ama bende şimdiden kombi araştırmaya başladım. Araştırmalarım sonucunda henüz ilimizde bayiliği olmasa bile internetten Vaillant kombi almaya karar verdim. Kombinin uzmanı yılların alman markası. bu işte iyiler.

Makina Mühendisi bir arkaşın tavsiyesiyle wiesmann aldık 2 yıldır çok memnunum oldukça ekonomik.

Arkadaşlar yeni başlık açmayayım dedim. Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak.
1-hangi marka kombi?
2-24kw 30kw farkı nedir?
3-Kombi taktırma bedeli ne kadardır? (montaj,proje,dolap vs)
bunun dışında tavsiyelerinizi bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler

bir esnaf montaj ve proje ücreti 400 tl istedi. Sizce bu fiyat normal mi? Bu arada evim denizlide

Hocam wiesman al servis mukemmel kalıte mukemmel arıza yok tam performans paran varsa yogusmalı al.
ne alırsan al ıkı yılda bır servısı cagırtıp kalorıferı farklı bır su ıle ıcını dısını yıkıyorlar hıc bır pıslık kalmıyor vede tam performans alırsın.
bizi memnun eden servisi ne zaman bırsey bılemesek yapamasak adamların tek telefonla gelmesı . baymak aldık perısan ettı bızı

g.cetin.66' Alıntı:
Hocam wiesman al servis mukemmel kalıte mukemmel arıza yok tam performans paran varsa yogusmalı al.
ne alırsan al ıkı yılda bır servısı cagırtıp kalorıferı farklı bır su ıle ıcını dısını yıkıyorlar hıc bır pıslık kalmıyor vede tam performans alırsın.
bizi memnun eden servisi ne zaman bırsey bılemesek yapamasak adamların tek telefonla gelmesı . baymak aldık perısan ettı bızı

kesinlikle katılıyorum...tavsiyemdir..wiesmann...aynı apartmanda arkadaşımın bosch ...ben daha fazla yer yakıyorum....daha az fatura geliyor...kafayı sıyıracaktı...

Babam şu anki evini daire karşılığı mütahite verdi yani kombisi boşa çıktı 2 yıllık kombi vailant marka ilgilenen olursa eğer satılık kayseri

azizerkut' Alıntı:
Babam şu anki evini daire karşılığı mütahite verdi yani kombisi boşa çıktı 2 yıllık kombi vailant marka ilgilenen olursa eğer satılık kayseri
Ahanda way topraaaam benim kayserili adam belli oldu hemende nasıl çalısıyor zeka şuna bak ;)

BBNET
Geri