yoğuşmalı için dairenin yalıtımlı olmasını istiyor kombi bayileri. yoksa pek bi tasarrufu olmuyormuşmamoste' Alıntı:E.C.A yoğuşmalı önerilir.
Ben yoğuşmasız aldım memnunum,
fakat daha fazla tasarruf için yoğuşmalı önerilir.
seyhanak' Alıntı:Daire bürüt 145 m2 , net 129 m2 . Yoğuşmalı - Baymak Brötje StarBridge 20000 kcal' lik olanı kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatıda 1500-1600 TL arası.
hocam sana zahmet olacak ama modelini ve fiyatını öğrenibilirmiyim..mk_2007' Alıntı:Makina Mühendisi bir arkaşın tavsiyesiyle wiesmann aldık 2 yıldır çok memnunum oldukça ekonomik.
g.cetin.66' Alıntı:Hocam wiesman al servis mukemmel kalıte mukemmel arıza yok tam performans paran varsa yogusmalı al.
ne alırsan al ıkı yılda bır servısı cagırtıp kalorıferı farklı bır su ıle ıcını dısını yıkıyorlar hıc bır pıslık kalmıyor vede tam performans alırsın.
bizi memnun eden servisi ne zaman bırsey bılemesek yapamasak adamların tek telefonla gelmesı . baymak aldık perısan ettı bızı
Ahanda way topraaaam benim kayserili adam belli oldu hemende nasıl çalısıyor zeka şuna bakazizerkut' Alıntı:Babam şu anki evini daire karşılığı mütahite verdi yani kombisi boşa çıktı 2 yıllık kombi vailant marka ilgilenen olursa eğer satılık kayseri