Kocaeli, ilçeleri, okullar hakkındaki bilgiler, puanlar vs...
hocam sizin il içi mi il dışı mı?mert_aylan' Alıntı:karamürsel 86 başka yazacak var mı
Ben kararsızlardanım o yüzden il içi ne kadar kişi isteyecek diye merak ediyorum ama bence kocaelidekiler sessiz kalmayı tercih ediyor yoksa kimsenin tayin istemeyeceğinden değil.mert_aylan' Alıntı:il içi sen nereyi isticen hocam yoksa gittin mi dilovasından
hocam körfezden yazmak istediğiniz okulları söyleyin bende idaresinden öğrencilerine kadar size bilgi vereyimfieldofinnocence' Alıntı:arkadaşlar ilk ben yazmıştım ama tekrar yazayım. puanım 51. ildışı isteyeceğim.Böte mezunuyum.Merkezden 15 okul yazıcam.Geri kalanları da derince ve körfezden yazmayı düşünüyorum. Çok umudum yok ama gelirse seviniris.
polathanem' Alıntı:il dışı isteyecek bir arkadaş 15 tercih yapıcam kocaelinden demiş. Arkadaşım kontenjanın 4 olduğunuda biliyorsun değil mi? yani il dışından sadece 4 kişi alacaklar ilk 4 e giremezsen (yada 5-6) kocaeli şansın yok tercihlerin ölü tercih olur. Bende izmit merkezden sırayla 28 haziran, ulu gazi, mimar sinan, alikahya fatih,mehmetçik ve atatürk EML yazacağım. Puanım 60
il dışı yapcak arkadaşlar kontenjanları dikkatli inceleyip kontenjanı yüksek yerleri tercih etsinler.