3 gun once 2011 model araci satin aldim. 5664 msj attim. 2014 te 84 bin ve 2016 30 martta 110 binde muyaneye girmis. Sigortacidanda arastirdim kac el degistirmis gordum. Biraz suplerim vardi ama arac iyi gorundugu icin aldim. Benden onceki sahibi 102 binde 2015 temmuzda ondan onceki sahibi 2014 mart ayinda almis. Km dusuren uc kagitci 2014 ocak-mart arasi kullanmis yuksek ihtimal alip satici bu kisi. 2013 aralik ayina kadar ilk sahibi bir sirket. 180 bine kadar kullanmis ve bu uc kagitciya satmis. Bugun servisine gidip merak ettigim sirket son bakimini kac km yaptirmis. Ilk once Ne desinler 2016 9 martta servise giris cikis olmus ama bir islem yapilmamis ve km 184 bin olarak kayit alinmis. Yani benden onceki sahibi km ogrenmis ve bu yuzden satiliga cikarmis sonucuna vardim. 1 nisanda ilana girmisti. Simdi bu adami aradim bilmiyordum diyo ama dusurulmus olabilecegini size soyledim diyor.
Dava etmek istiyorum. Km dusuren baskasi ama Bilincli olarak sattigini dusunuyorum. Ne yapmaliyim sizce arkadaslar
Dava etmek istiyorum. Km dusuren baskasi ama Bilincli olarak sattigini dusunuyorum. Ne yapmaliyim sizce arkadaslar