Bugun spor salonunda tum kılavuz kitaplar ve çalışma kitapları sıralanmış, öğretmenler birer ikiser gidip aldılar kitapları.. acele etmedim agır davrandım , sonra kitapları almaya gittim, bbnet te gordugum kadarıyla kitaplarda değişiklik oldugunu biliyodum. gittim, aradım taradım , yok... diüer ogretmenlerin yanında elim boş dondum, cok canım sıkıldı... 
Yarın kurul toplantısında secmeli derslerin secilmesi diye bir madde de gorusulecek.. Secilirse 6-7-8 lerde toplam 6 sat ders olacak. bense artık yoruldum insanlara bu dersin içerigini gerekliliğini anlatmaktan...
Pazartesi salı gunlerinden beri bt lab.ında tum işletim sistemlerini yenileyip, netop kurdum bi heyecanla... secilmesze sınıfa ne olacak peki? bu dersin secilmemesi devlet kaynaklarını verimli kullanmamak olmaz mı?
Formatör olmak istemiyorum, dersim secilmezse hangi okula gidebilirim ki, zaten secilmiyor...
Benimle aynı durumda olanlar, sizler neler yaptınız???
Offf Offff.... bu meslekte 5. yılım... gecmiyor gunler boyle...

Yarın kurul toplantısında secmeli derslerin secilmesi diye bir madde de gorusulecek.. Secilirse 6-7-8 lerde toplam 6 sat ders olacak. bense artık yoruldum insanlara bu dersin içerigini gerekliliğini anlatmaktan...
Pazartesi salı gunlerinden beri bt lab.ında tum işletim sistemlerini yenileyip, netop kurdum bi heyecanla... secilmesze sınıfa ne olacak peki? bu dersin secilmemesi devlet kaynaklarını verimli kullanmamak olmaz mı?
Formatör olmak istemiyorum, dersim secilmezse hangi okula gidebilirim ki, zaten secilmiyor...
Benimle aynı durumda olanlar, sizler neler yaptınız???
Offf Offff.... bu meslekte 5. yılım... gecmiyor gunler boyle...