merhaba arkadaşlar,
geçen yıl LAB olmadığı için 5. ve 6. sınıflara kitap aldırmıştım (01 Yayınları),
hayatımda ilk kez kitap kullanarak çok verimli bir sene geçirmiştim,
bu yıl LAB kuruldu ne yapayım diye bir müddet düşündükten sonra sadece 5. sınıflara kitap aldırdım ve
bundan sonraki yıllarda böyle devam ederim diye düşünüyordum ki,
dün müfettişe ifade vermek zorunda kaldım,
bir velimiz Cimer üzerinden şikayet etmiş ve bizim ilimizde her şikayette okula müfettişi gönderiyorlar bu kitap konusunda,
bişey çıkar mı çıkmaz bence, çıksada umrumda olmaz, yok uyarı yemişim yok kınama yemişim,
ama daha bir kaç gün önce kitabı hazırlayan arkadaşlara yazdığım mesaj aklıma geldi,
onlara alanda çok büyük bir eksikliği giderdiklerini söylemiştim, hala söylediğimin arkasındayım, koca bakanlığın yapamadığını bir kaç arkadaşımız yaptı,
çatır çatır birebir öğretim programına uygun ders kitabı yazdılar,
kendi açımdan bakıyorum olaya,
çocuklar birşey öğrensin diye paralıyorum kendimi,
5. sınıflarda ders anlatmaktan sesim kısılıyor, meslekte 20. yılım ses sorunu yaşamaya başladım,
ve o veciz söz aklıma geliyor "devlette yapılan hiç bir iyilik cezasız kalmaz",
ve şu an dudaklarımda nedense bir tebessüm beliriyor, sadece gülümsüyorum, tepki dahi veremiyorum,
ve son olarak şunu yazmak istiyorum,
samimiyetine inandığım bütün insanlara ve velilerime söylemekten çekinmediğim şu sözü,
lütfen aileden dolayı maddi durumunuz yerindeyse çocuklarınızı en iyi marka özel okullarda okutunuz,
evlatlarınızı bu köhne sisteme yem etmeyin.
geçen yıl LAB olmadığı için 5. ve 6. sınıflara kitap aldırmıştım (01 Yayınları),
hayatımda ilk kez kitap kullanarak çok verimli bir sene geçirmiştim,
bu yıl LAB kuruldu ne yapayım diye bir müddet düşündükten sonra sadece 5. sınıflara kitap aldırdım ve
bundan sonraki yıllarda böyle devam ederim diye düşünüyordum ki,
dün müfettişe ifade vermek zorunda kaldım,
bir velimiz Cimer üzerinden şikayet etmiş ve bizim ilimizde her şikayette okula müfettişi gönderiyorlar bu kitap konusunda,
bişey çıkar mı çıkmaz bence, çıksada umrumda olmaz, yok uyarı yemişim yok kınama yemişim,
ama daha bir kaç gün önce kitabı hazırlayan arkadaşlara yazdığım mesaj aklıma geldi,
onlara alanda çok büyük bir eksikliği giderdiklerini söylemiştim, hala söylediğimin arkasındayım, koca bakanlığın yapamadığını bir kaç arkadaşımız yaptı,
çatır çatır birebir öğretim programına uygun ders kitabı yazdılar,
kendi açımdan bakıyorum olaya,
çocuklar birşey öğrensin diye paralıyorum kendimi,
5. sınıflarda ders anlatmaktan sesim kısılıyor, meslekte 20. yılım ses sorunu yaşamaya başladım,
ve o veciz söz aklıma geliyor "devlette yapılan hiç bir iyilik cezasız kalmaz",
ve şu an dudaklarımda nedense bir tebessüm beliriyor, sadece gülümsüyorum, tepki dahi veremiyorum,
ve son olarak şunu yazmak istiyorum,
samimiyetine inandığım bütün insanlara ve velilerime söylemekten çekinmediğim şu sözü,
lütfen aileden dolayı maddi durumunuz yerindeyse çocuklarınızı en iyi marka özel okullarda okutunuz,
evlatlarınızı bu köhne sisteme yem etmeyin.