Kilo almak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xasi05x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xasi05x

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar herkes fazla kilodan şikayetçidir. Ama ben zayıflıktan şikayetçiyim. Kilo almak için ne yapmam gerekli.

Bende zayıf biriyim ve inanılmaz yiyorum gece, gündüz, makarna, ekmek fark etmiyor ama kilo alamıyorum. Vitamin desteği falan da aldım ama kilo alamıyorum . Kısacası önerileri alabiliriz..

Pekmez, tahin kilo aldırır. Fakat metabolizmanız çabuk yakıyorsa, diyetisyene gidip eksik olan besini takviye yapmanız gerekir. Karbonhidrat, protein vs. SAdece Vitaminle de olmuyor.

hocam kaç yaşındasın. ben de yıllarca kilo almak için çabaladım ama nafile. bazı bünyelerde olmuyor işte. ama yaş biraz ilerleyince çok şükür ideal kilomdayım şimdi. zayıfken çok takardım zayıflığımı. elbiseler olmazdı içini dolduramazdım moralim bozulurdu :) ama sonradan boş verdim dediğim gibi yaşda ilerleyince metabolizma yavaşladımı nedir.

bu arada diyetisyen falan hikaye.bir keresinde deneyeyim dedim. adam öyle bir liste verdi ki söylediklerini yapsaydım her öğün için 50 TL yetmezdi herhalde. yok iki kaşık şundan iki kaşık bunda bir sürü çeşit ama hepsinden yenecek bu kadar çeşidi nerden hazırlayacaksın yada hangi lokantada azıcık satacaklar sana.

ha bu arada sigara içerdim bıraktım ama kilo almamıştım kaç sene.

pekmez iç diyenler var sabahları bardakla içerdim bir zamanlar yine olmamıştı.

kusura bakma moralini bozmak gibi olmasın yazdıklarım sonuçta her bünye farklıdır.

tek söyleyeceğim kafana takma boşver gerisi oluyor zaten.

şunu da söylemeliyim şişman değilim ideal kilomdayım dediğim gibi ama o zayıf zamanlarımdaki hızımı özledim.

Üniversiteden mezun olduktan sonra 4 yılda 27 kilo almış birisi olarak söylüyorum :)

Kafana taktığın problemler varsa onlardan kurtulmaya çalış...

Bekarsan evlen :)

Gerçekten zor bir şey ben hiç alamıyordum. Ama bu yaz iki aylığına sigarayı bırakıp bolca yattım. Faydası oldu 10 kilo aldım .

Kilo almak için bolca yiyip hareketi en aza indirmek lazım..

Geceleri düzenli bir şekilde sucuklu yumurta,börek,ekmek arası nutell vb. gıdalardan 1,5 yıl tükettim ve tam 15 kilo aldım şimdi vermek için gündüz bile sucuklu yumurta yiyemiyorum :cry:

hocam her sabah kalktıüında mutlaka süt iç akşamda yatmadan pekmezli süt için kilo alacaksın dır

Askere git kilo alırsın dediler. Giitik geldik tık yok. Evlen kilo alırsın dediler evlendik yine tık yok. Ben kesin denenmiş yöntemler istiyorum arkadaşlar. Pekmez makarna gibi yiyecekleri çok denedim ama maalesef.

ben de aynı dertten muzdaribim herkes bana bakıp ne kadar güzel zayıfsın diyor ama biraz daha alsam iyi olacak ama nafile zamanla yaş ilerledikçe olacağını düşünüyorm takmaya gerek yok :+1:

Çocukluğumdan beri hep zayıftım. üniversitede 58 kiloydum. Ne olduğunu anlamadım ama heralde yediğim menemenlerden olacak şimdi 76 kiloyumm.:))

kesinlikle metabolizmayla ilgili..istersen günde 10 ekmek ye yine nafile..

tıbbi olarak müdahale lazım..

hızlı yemek yemek kilo yapıyor.
geç saatlerde yemek..
sigarayı bırakmak..
evlenmek..
kaygısız stressiz tembelce yaşamak yada tam tersi..
sonuçta hormonal denge bozukluğu..

xasi05x' Alıntı:
Arkadaşlar herkes fazla kilodan şikayetçidir. Ama ben zayıflıktan şikayetçiyim. Kilo almak için ne yapmam gerekli.
hocam benim eşimde alamıyordu kilo. Bi iş için sağlık raporu almak için kontrolden geçt.ğinde metabolizmasının çook hızlı çalıştığını ve zehirli guatr bulunduğunu öğrendik. Şimdi tedavi oluyor. Kilo alamama sebebi buymuş eşimde. sizde de aynı sebep olacak diye bişey yok ama bi kontrol iyi olur sanki..

Hocam duzenli spor yapin spor programiniz cok agirlik az tekrar seklinde olsun. Yani az kalori harciycaksiniz ve kaslarinizi mumkun oldugunca zorlanacak. ayni zamanda karbonhidrat ve protein agirlikli besleneceksiniz. bu sekilde kilo almaniz garanti

ben evlendiğim de 68 kiloydum, su an 82 kiloyum, aradan 4 yıl geçti, bir arkadas yazmıs

sigara içiyorsnız bırakın, + bira da kilo aldırır ama bence ikisini de içmeyin:))

BBNET
Geri