kendi okulumuzda btr olma durumu

Kodla Büyü

sylend

Site Gezgini
arkadaşlar karışık bir durum var bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. okulumuzda 38 saat bilişim dersi var ve 2 tane öğretmeniz. seneye akıllı tahtalar gelicekmiş okula bu durumda btr ne olur? kendi okulumuzda btr olabilir miyiz? eğer olursak dersler ne olacak?

biriniz btr olur az ders alır,diğeride çok ders alarak ek dersi dengelersiniz,kardeş kardeş geçinip gidersinizzz

sağolasın fakat okula 1 tane btr yeter mi sırf öğleden sonra 19 şube var. sabah da bir o kadar sınıf var 7 ve 8 lerde

sylend' Alıntı:
sağolasın fakat okula 1 tane btr yeter mi sırf öğleden sonra 19 şube var. sabah da bir o kadar sınıf var 7 ve 8 lerde

Hizmet puanı fazla olan öncelikli Btr olur.
Eğer okul ikili eğitim yapıyorsa ders yoğunluğunun olduğu dönemde,tam gün eğitim ise tüm gün Btr yapar.

teşekkürler. peki bunda idarenin etkisi olur mu? hizmet puanı düşük olanı seçmek isteyebilir mi?

sylend' Alıntı:
teşekkürler. peki bunda idarenin etkisi olur mu? hizmet puanı düşük olanı seçmek isteyebilir mi?

yüksek lisansdan sonra öncelik hizmet puanıdır.
İdarenin hizmet puanı düşük olanı tercih etme yetkisi yok.
Sizin Btr'lik yapamadığınıza dair tutanak tutması ,belgelendirmesi halinde bir sonraki görevlendirmede size görev verilmeyebilir.

Okulunuz ikili öğretim yapıyor ise her ikinizde sabahçı ve öğlenci olacak şekilde BTR olabilirsiniz. Ayrica bazı arkadaşların dediği üzere biriniz dersleri alır diğeri btr lik yapar diye bir şey uygun değil. Btr likte devleti zarara uğratmamak esastır. Devlete fazladan ödeme yapacağı ekders çıkaramazsınız.

hemenyardim' Alıntı:
Ayrica bazı arkadaşların dediği üzere biriniz dersleri alır diğeri btr lik yapar diye bir şey uygun değil. Btr likte devleti zarara uğratmamak esastır. Devlete fazladan ödeme yapacağı ekders çıkaramazsınız.
bu kısmı nerden çıkardınız
biri derse girer diğeri btr olur

hemenyardim' Alıntı:
Okulunuz ikili öğretim yapıyor ise her ikinizde sabahçı ve öğlenci olacak şekilde BTR olabilirsiniz. Ayrica bazı arkadaşların dediği üzere biriniz dersleri alır diğeri btr lik yapar diye bir şey uygun değil. Btr likte devleti zarara uğratmamak esastır. Devlete fazladan ödeme yapacağı ekders çıkaramazsınız.
mantığa bak yaa,o zaman adam hem 30 saat derse girsin hem de btr olsun fazla çalışsın ek dersi fuul alsın,diğeride geriye ne kadar ders kaldıysa ona girsin az ek ders alsın bu mu dur yani:) devlete zarara uğratamazmışızzzz komik olma,biri btr olursa elbet diğeri dersleri fazla alacak fuul ek ders içinnn

Bir öğretmenin 20 saat derse girmesi, diğer öğretmenin 18 saat derse girip BT Rehber Öğretmenliği görevi istemesi daha uygun olur.

peki ya hizmet puanım öbür arkadaştan yüksek olduğu halde btr olmak istemiyorsam ve ders almak istiyorsam? Ben btr konusunda çok müzdaribim kesinlikle bundan sonra btr olmak istemiyorum ve btr olursam okula yararlı olmayacağımı düşünüyorum. Ne yapabilirim?

bilisim5587' Alıntı:
peki ya hizmet puanım öbür arkadaştan yüksek olduğu halde btr olmak istemiyorsam ve ders almak istiyorsam? Ben btr konusunda çok müzdaribim kesinlikle bundan sonra btr olmak istemiyorum ve btr olursam okula yararlı olmayacağımı düşünüyorum. Ne yapabilirim?
1-) Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Okul idaresi, eğer 2 BT Öğretmeni iseniz, size okulda branşınıza ait ders saati sayısının %50'sini yazacaktır.
2-) Zorunlu BT Rehber Öğretmenliği görevlendirmesi yapılabilir mi? sorusunu mu sormak istediniz :?:

arkadaşlar biri 30 saat derse girecek diğeri ise 8 + btr olacak 2. dönemde yer değiştirecek kendi aralarında nede olsa btr onayı dönemli alınıyo. hizmet puanıyla falan ne alakası var kendi aralarında böyle anlaşacaklar işin oluru bu

bilisim5587' Alıntı:
BTR lik bir görevlendirmedir. Kişi kendi talep eder, başvuru formunu doldurur imzalar, valilik oluru alınır. Siz talep etmedikten sonra nasıl BTR olabilirsiniz ki? Bir zorunluluk yok.

bote 67 hocam evet zorunlu btr yaparlar mı demek istedim. Ağustosa tayin isteyeceğim. btr olmak kesinlikle istemiyorum. ne yapabilirim

ben 2. dönem talep etmedim. okulda tek bilgisayarcı olduğum için olsa gerek, valilik kurum netten isim listesi yolladı. ben dilekçe vermeden o kağıtta adım vardı.

aliselma' Alıntı:
sylend' Alıntı:

Eğer okul ikili eğitim yapıyorsa ders yoğunluğunun olduğu dönemde,tam gün eğitim ise tüm gün Btr yapar.
btr görevlendirme yazısını okursanız ikili eğitim yapılan okullarda 2 tane btr görevlendirmesi yapılabilir diyor.2 kişi btr olur dersi yarıya bölerler

delphe01' Alıntı:
aliselma' Alıntı:
sylend' Alıntı:

btr görevlendirme yazısını okursanız ikili eğitim yapılan okullarda 2 tane btr görevlendirmesi yapılabilir diyor.2 kişi btr olur dersi yarıya bölerler
Sabah BTY dersi olmazsa; yani tüm dersler öğleden sonra olursa, 2 BT Öğretmeni de öğleden sonra BTR Öğretmenliği görevlendirmesi ister sanırım. 8)

BBNET
Geri