sylend' Alıntı:sağolasın fakat okula 1 tane btr yeter mi sırf öğleden sonra 19 şube var. sabah da bir o kadar sınıf var 7 ve 8 lerde
sylend' Alıntı:teşekkürler. peki bunda idarenin etkisi olur mu? hizmet puanı düşük olanı seçmek isteyebilir mi?
bu kısmı nerden çıkardınızhemenyardim' Alıntı:Ayrica bazı arkadaşların dediği üzere biriniz dersleri alır diğeri btr lik yapar diye bir şey uygun değil. Btr likte devleti zarara uğratmamak esastır. Devlete fazladan ödeme yapacağı ekders çıkaramazsınız.
mantığa bak yaa,o zaman adam hem 30 saat derse girsin hem de btr olsun fazla çalışsın ek dersi fuul alsın,diğeride geriye ne kadar ders kaldıysa ona girsin az ek ders alsın bu mu dur yanihemenyardim' Alıntı:Okulunuz ikili öğretim yapıyor ise her ikinizde sabahçı ve öğlenci olacak şekilde BTR olabilirsiniz. Ayrica bazı arkadaşların dediği üzere biriniz dersleri alır diğeri btr lik yapar diye bir şey uygun değil. Btr likte devleti zarara uğratmamak esastır. Devlete fazladan ödeme yapacağı ekders çıkaramazsınız.
devlete zarara uğratamazmışızzzz komik olma,biri btr olursa elbet diğeri dersleri fazla alacak fuul ek ders içinnn1-) Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Okul idaresi, eğer 2 BT Öğretmeni iseniz, size okulda branşınıza ait ders saati sayısının %50'sini yazacaktır.bilisim5587' Alıntı:peki ya hizmet puanım öbür arkadaştan yüksek olduğu halde btr olmak istemiyorsam ve ders almak istiyorsam? Ben btr konusunda çok müzdaribim kesinlikle bundan sonra btr olmak istemiyorum ve btr olursam okula yararlı olmayacağımı düşünüyorum. Ne yapabilirim?
BTR lik bir görevlendirmedir. Kişi kendi talep eder, başvuru formunu doldurur imzalar, valilik oluru alınır. Siz talep etmedikten sonra nasıl BTR olabilirsiniz ki? Bir zorunluluk yok.bilisim5587' Alıntı:peki ya hizmet puanım öbür arkadaştan yüksek olduğu halde btr olmak istemiyorsam ve ders almak istiyorsam? Ben btr konusunda çok müzdaribim kesinlikle bundan sonra btr olmak istemiyorum ve btr olursam okula yararlı olmayacağımı düşünüyorum. Ne yapabilirim?
btr görevlendirme yazısını okursanız ikili eğitim yapılan okullarda 2 tane btr görevlendirmesi yapılabilir diyor.2 kişi btr olur dersi yarıya bölerleraliselma' Alıntı:sylend' Alıntı:sağolasın fakat okula 1 tane btr yeter mi sırf öğleden sonra 19 şube var. sabah da bir o kadar sınıf var 7 ve 8 lerde
Hizmet puanı fazla olan öncelikli Btr olur.
Eğer okul ikili eğitim yapıyorsa ders yoğunluğunun olduğu dönemde,tam gün eğitim ise tüm gün Btr yapar.
Sabah BTY dersi olmazsa; yani tüm dersler öğleden sonra olursa, 2 BT Öğretmeni de öğleden sonra BTR Öğretmenliği görevlendirmesi ister sanırım. 8)delphe01' Alıntı:btr görevlendirme yazısını okursanız ikili eğitim yapılan okullarda 2 tane btr görevlendirmesi yapılabilir diyor.2 kişi btr olur dersi yarıya bölerleraliselma' Alıntı:sylend' Alıntı:sağolasın fakat okula 1 tane btr yeter mi sırf öğleden sonra 19 şube var. sabah da bir o kadar sınıf var 7 ve 8 lerde
Hizmet puanı fazla olan öncelikli Btr olur.
Eğer okul ikili eğitim yapıyorsa ders yoğunluğunun olduğu dönemde,tam gün eğitim ise tüm gün Btr yapar.