Kayseri Norm Fazlası Öğretmenler

Kodla Büyü
NORM FAZLASI OLAN ARKADASLAR KAC SAAT DERSE GİRİYORSUNUZX
acele cvp bekliyorum
6 saat
geçen döneme kadar 19 saat derse girdim sonra 7.sınıflarda medya okuryazarlığı 8. sınıflarda da tarım dersini seçtilerbana 6 saat ders kaldı ve norm fazlası oldum

arkadaşlar bende 15 saat derse giriyorum müdür 0 gostermiş
müdüre düzeltme yazısı yazın ilçeye gonderelim diye dilekçe yazdım red açıklama yazısı verdi elime
kanunsuz iş sayılır dedi
napcamı sasırdım üst yazı ile ilçeye yaazı yazmayı düşünüyorm:(

Sabah İl Mem'le görüştüm.Resen atama yapacaklarını sınıfçılara yaptıklarını, bize de yapacaklarını söylediler.

sulfaniye' Alıntı:
arkadaşlar bende 15 saat derse giriyorum müdür 0 gostermiş
müdüre düzeltme yazısı yazın ilçeye gonderelim diye dilekçe yazdım red açıklama yazısı verdi elime
kanunsuz iş sayılır dedi
napcamı sasırdım üst yazı ile ilçeye yaazı yazmayı düşünüyorm:(

Sabah bir arkadaş dilekçe paylaşmıştı bunu düzenleyin gönderin hocam.

Ha birde hocam müdür dilekçenizi kabul etmemeye filan kalkamaz, okuldan girişini yaptırın numarasını da alın.

tolgahan0010' Alıntı:
15 saat dersim var sıfır göstermişler bende norm fazlasıyım

il ile görüştüm okul yazı yazsın listeden çıkaralım dediler yazıyı yazdılar ilçeye gidecek bugün

Ekli dosyalar

arkadaşlar ben bote mezunuyum.bulunduğum ilçede meslek lisesine norm verilmiş.tercih edebiliyor muyuz ? bilen var mı

Arkadaşlar her bir sınıftaki öğrenci sayısına göre öğretmen düşümüyle ilgili yazıya nerden ulaşabilirim?

10 saat dersim var ve norm fazlasıyım. Dersim seçildi(5lere).Her sene 2 arttıp 3 sene sonra 16 olacak.ASlında bunları dusunmeleri gerek ozaman normlar biraz düzelir. Ama ders seçilmeyenleride düşünürsek yine sonuç aynı. Bende tercih yapmayacağım.

Bu norm yonetmeliği nasıl birşey anlamadım donemine gore degişiyor, arkadasın okulunda 11 saat dersi var norm fazlası oldu, 12 saat dersi secen başka bir arkadas olmadı. Norm 12 saatden mi hesaplanıyor, anlamış degilim yonetmeliğe gore secmeli derslerde 6 saate kadar bir norm verilir diyor. Bölge normu hesaplanıyormus o nasıl bir hesap anlamadım.

Arkadaşlar atama kimse tercih yapmasa da hizmet puanı sıralamasına göre en düşük puanlıların resen atanacağını söylüyor.Bundan dolayı hizmet puanlarımızı paylaşalım mı?Benim hizmet puanım 65

Bu norm yonetmeliği nasıl birşey anlamadım donemine gore degişiyor, arkadasın okulunda 11 saat dersi var norm fazlası oldu, 12 saat dersi secen başka bir arkadas olmadı. Norm 12 saatden mi hesaplanıyor, anlamış degilim yonetmeliğe gore secmeli derslerde 6 saate kadar bir norm verilir diyor. Bölge normu hesaplanıyormus o nasıl bir hesap anlamadım.
hocam bende anlamış değilim. 8 saat dersi olup norm fazlası olmayan var.

ben 15 saat derse giriyorum hizmet puanım 27 ben kesin giderim o zaman başka yere.meslek lisesini tercih edebiliyor muyuz bilen yok mu arkadaşlar?boteliyim

fateless38' Alıntı:
Arkadaşlar atama kimse tercih yapmasa da hizmet puanı sıralamasına göre en düşük puanlıların resen atanacağını söylüyor.Bundan dolayı hizmet puanlarımızı paylaşalım mı?Benim hizmet puanım 65

puan 128 , 6 saat dersim var, 18'di kontenjanda ama birileri oynamış ilk güncellemede tekrar 18 saat gireceğim :)

rekorlar kitabına en fazla norm fazlasına sahip branş olarak başvuru mu yapsak tövbe tövbe küfür ediyomm gece gündüz aklıma geldikçe 3 yılda 4 okul :verymad:

ylmz hocam sen nerdesin tercih yapıyomusun puanın ne?benden düşük puanı olan var mı aceba :?

50 fazlalıktan 20 ihtiyaç potasına giren arkadaşlar tavsiyem gidin il mem'le görüşün, şube müdürüdür, il müdürüdür kimi denk getirirseniz olayı detaylarıyla anlatın izah edin..

the_korsan' Alıntı:
50 fazlalıktan 20 ihtiyaç potasına giren arkadaşlar tavsiyem gidin il mem'le görüşün, şube müdürüdür, il müdürüdür kimi denk getirirseniz olayı detaylarıyla anlatın izah edin..
kimin kaç puan olduğunu nasıl bileceğiz hocam listelerde puanlar yazılımıydı.

bu nasıl iş ben anlamadım ya. En düşük puanlı 20 kişi yer değiştirdi diyelim.Yeni okuluda yine norm fazlası olacak. Bunu bile bile niye norm fazlası olarak gösteriyorlar anlamadım.

Arkadaşlar ben de yanlışlıkla norm fazlası duruma düşmüşüm. Teknik öğretmenim. Okul müdürü ders saatini 124 saat gireceğine 78 saat girmiş. Bizim okulda benim haricimde diğer branşlardan 2 öğretmen daha norm fazlası olmadığı halde norm fazlası gösterilmiş. İl milli eğitime gittiğimizde bizlere tercih yapacaksınız dediler. Durumun düzeltilmesi için bütün yollara başvurdum. Sendikalar bugün vali ile görüşecekti 14:30'da. Kayseri'de durum kaotik şu an. Büyük ihtimalle tercihler düzeltmelerden sonra yeniden alınacak. Yani süreç uzayacak. Bu arada tercih yapmadım.

BBNET
Geri