Kayseri Norm Fazlası Öğretmenler

Kodla Büyü
Arkadalar ben Sİvastayım Kayseri'ye tayin istemeiy düşünüyordum ama listeye baktım, norm fazlası okadar çok bilişim öğretmeni var ki bi okadar az da norm ihtiyacı olan okul var. Ordakiler bile yer bulamaz gibi düşünüyorum, yani ne olacak bu akdar normö fazla sı öğretmeni ansıl eritecekler?? Allah kolaylık versi,n arkadaşlar

"Belirtilen açıklamaların aksine başvuru yapan öğretmenler ile tercihlerine atanamayanlar ve tercih edebileceği eğitim kurumu bulunduğu halde başvuru yapmayan öğretmenlerin atamaları ilgi (b) yönetmelik hükümleri çerçevesinde ihtiyaç olan eğitim kurumlarına resen gerçekleştirilecektir. " gibi bi ibare de var yazıda. istememe şansımız var mı ki?

resen olsa nolacak ki norm olan 20 okul var.fazla olan öğretmen ise 50 :D:d:d:d:d: böyle aptallık anca bizim branşta olur.her dönem yer değiştirmek

mamoste_02' Alıntı:
resen olsa nolacak ki norm olan 20 okul var.fazla olan öğretmen ise 50 :D:d:d:d:d: böyle aptallık anca bizim branşta olur.her dönem yer değiştirmek

Hocam Türkiye genelinde de senaryo aynen böyle... Ve hala çözüm yok. Bakın diğer branşlara her ilçede en az 5-10 norm ihityacı varken bizim merkez ilçelerde bile 2 ihtiyaç var :alkis:

sivayseri' Alıntı:
Arkadalar ben Sİvastayım Kayseri'ye tayin istemeiy düşünüyordum ama listeye baktım, norm fazlası okadar çok bilişim öğretmeni var ki bi okadar az da norm ihtiyacı olan okul var. Ordakiler bile yer bulamaz gibi düşünüyorum, yani ne olacak bu akdar normö fazla sı öğretmeni ansıl eritecekler?? Allah kolaylık versi,n arkadaşlar

Eritemezler hocam nereye eritecekler :)
Geçen sene mart nisan civarı şu an olduğum okuldaki arkadaş norm fazlasından gitmiş, temmuzda ben norm fazlasından geldim, resmen komedi, 6 ay oldu yine fazlalığız :)

İl dışından kayseri merkeze düşmek hayal hocam, ilçeler bir ihtimal..

botelitugba' Alıntı:
"Belirtilen açıklamaların aksine başvuru yapan öğretmenler ile tercihlerine atanamayanlar ve tercih edebileceği eğitim kurumu bulunduğu halde başvuru yapmayan öğretmenlerin atamaları ilgi (b) yönetmelik hükümleri çerçevesinde ihtiyaç olan eğitim kurumlarına resen gerçekleştirilecektir. " gibi bi ibare de var yazıda. istememe şansımız var mı ki?

Gidilen yerde de norm fazlası olduktan sonra neden isteyelim ki, açık kurumların alayı benim okulun 3 te 1'i büyüklüğünde ve açık sayısı ile fazla sayısı anormal derecede ters her zaman ki gibi... Bilişimcilere birşey olmaz paniğe gerek yok bence. Olmuş 128 puan bu saatten sonra tekrardan ilçeye yada beldeye gitmeye hiç niyetim yok valla.

the_korsan' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun, Kayseri'de norm fazlası yer değiştirme sürecini başlattı, Bilişimcilerin alayı norm fazlası yine, bende henüz 6 ayımı doldurmadığım okulda fazlalığım yeniden yeniden.. Tabi tercih yapmayacağım...

http://kayseri.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... istesi.pdf

hocam sizinle aynı zamnda tercih yaptık okulunuzu aradıgımda bilgisayarcı yeni norm fazlası olmuştu niye açtılar anlamdım demişti müdür yrd.nız bende o okula tercih yapmadım .şimdi aynı okulumdayım ...

neyse 5-6 muhasebe finansman öğretmeni açığı var 4 tane fazla haziranda tayin isteyeceğim 2 yer var ilk hedefim kayseriye geri dönmek bakalım hakkımızda hayırlısı

fatihkultukturkan' Alıntı:
enginozdil' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun... :)
Senide norm fazlası yapmışlar.

Aynı yere bizim ekibi topsalarda rahat etsek :lol:

bote09' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun, Kayseri'de norm fazlası yer değiştirme sürecini başlattı, Bilişimcilerin alayı norm fazlası yine, bende henüz 6 ayımı doldurmadığım okulda fazlalığım yeniden yeniden.. Tabi tercih yapmayacağım...

hocam sizinle aynı zamnda tercih yaptık okulunuzu aradıgımda bilgisayarcı yeni norm fazlası olmuştu niye açtılar anlamdım demişti müdür yrd.nız bende o okula tercih yapmadım .şimdi aynı okulumdayım ...

Zaten benim diğer okuldan ayrılış yeni yere geliş filan her şey bir garipti :D

tayin isteyecek adam akıllı okul yokki ne yapıcaklarsa bu kadar bilişimciye :(

Bende bu okuluma atandığımdan beri(ders sayıları düşmüştü) norm fazlasıyım.Bir sene başvuru yaptım çıkmadı.Geçen sene listede bilişim öğretmenleri yoktu. Bu sene listede yer alıyoruz.
ŞAban Fazlıoğlunun ortamı nasıl bilen arkadaşlar varmı? Teknik öğretmen olarak başvurabilirim.
Bu okulumda evime yakın ortamımı seviyorum ne yapsam ?

mviz' Alıntı:
Bende bu okuluma atandığımdan beri(ders sayıları düşmüştü) norm fazlasıyım.Bir sene başvuru yaptım çıkmadı.Geçen sene listede bilişim öğretmenleri yoktu. Bu sene listede yer alıyoruz.
ŞAban Fazlıoğlunun ortamı nasıl bilen arkadaşlar varmı? Teknik öğretmen olarak başvurabilirim.
hocam şu durumda tayin istememek en mantıklısı

Uyanıklar internet üzerinden yapmıyolar tayini neymiş form doldurulacakmış. Meslek Lisesi yazsak olur mu ki acaba? Yoksa bende yapmayacağım bekleyeceğim.

Bende norm fazlasıyım tayin istemeyeceğim. Bilişim rehber öğretmenliğine kadro verilmedikçe bu norm fazlalıklarını eritemezler.

metinozerin' Alıntı:
tolgahan0010' Alıntı:
15 saat dersim var sıfır göstermişler bende norm fazlasıyım.
Hocam idare mi sıfır göstermiş. Öyleyse idareni tebrik etmek lazım.
evet idare sıfır göstermiş. il ile görüştüm okul yazı yazsın listeden çıkaralım dediler yazıyı yazdılar ilçeye gidecek bugün

Önceki senelerde üst yazıya sadece yönetmeliğin norm fazlaları için olan kısmını koyuyorlardı bu sene açık açık yazmışlar resen atayacağız diye il memle konuşan var mı arkadaşlar resen atama yapacaklarını teyit ediyorlar mı?

fateless38' Alıntı:
Önceki senelerde üst yazıya sadece yönetmeliğin norm fazlaları için olan kısmını koyuyorlardı bu sene açık açık yazmışlar resen atayacağız diye il memle konuşan var mı arkadaşlar resen atama yapacaklarını teyit ediyorlar mı?

İl Mem kesinlikle yönetmeliğe ters bir şey söylemez, yönetmeliği uygulayacağız der her zaman ama uygulayabilecekleri kadar boş okul yok :) Panik yok, devam.

the_korsan' Alıntı:
İl Mem kesinlikle yönetmeliğe ters bir şey söylemez, yönetmeliği uygulayacağız der her zaman ama uygulayabilecekleri kadar boş okul yok :) Panik yok, devam.
hocam bu durumda hizmet puanı en düşük 20 kişi seçip atayabilmezler mi sizce?

Atayabilirler hocam böyle bir yetki veriyor yönetmelik fakat açılan okullardaki durumla, görev yapılan yerdeki durumlar aynı... ve hatta açık görünen kurumlardaki ders sayısının meslek liseleri haricindekiler fason sayılar.. Fason sallama ders sayılarıyla işler yürüyor zaten..

Örnek veriyorum: Anadolu atamasında Kayseri Merkezde açık olan 2 kurumdaki ders saati sayısı da 0 ama kadro verilmiş. Nasıl? Fason ders saati girilerek.

hocam durumun ben de farkındayım ama insanın içine yine de sıkıntısı düşüyor ve de sizin de dediğiniz gibi bir yere atansak da gideceğimiz yerde de norm fazlasıyız :verymad:

pöhhh tomarza'ya herkes sığdı bir ben sığamadım. 28 puancıkla hangi güzide ilçemize gidip kaç gün sonra norm fazlası olurum acaba :)

mviz yazdı:

hocam şu durumda tayin istememek en mantıklısı
çok haklısınız hocam en mantıklısı yerimizden kıpırdamamak . tayin isteyen var mı? Nereye isteyeceğiz ki Bukadar bilişimciyi ne yapacaklar çok merak ediyorum. Sonu pek de hayır gibi gözükmüyor ama yinede Allah hakkımıza hayırlısını versin.

BBNET
Geri