merhaba arkadaşlar
nasipse yarın satış işlemlerini yapmak için ilk arabamı almaya gidiyorum. Galeriden alıcam.
Araba:2. el 40.000km 2011 model Peugeot Partner Tepee Premium Pack 1.6HDI 110 hp
ben 31.000TL ye aldım. Kredi kullandım.
9.000TL peşin
500TL banka dosya ücreti
630x48=30.000TL kredi
Totalde: 39.500TL
KASKO da yapılması zorunlu tutuluyor banka kredisinden dolayı. Kredi kullandıgım esnada eleman
kasko değeri: 28.000TL gozukuyor dedi.
Netten biraz araştırdım hep TEKLİF İSTE linkleri vardı kişisel bilgiler istiyordu güvenemediğim için de vermedim.
Kasko fiyatlarının firmadan firmaya değiştidiğini netten öğrendim.
Kuzenim gecen yıl en ucuz kaskoyu peugeot bayisinden yaptırmıstım diyor. Yarın oraya gidelim diyor. Bu arada arabayı onlardan aldık takas icin galeriye vermişler. 800TL civarı yaptırmış dediğine göre. Babası serbest meslek sahibi araba da onun adınaydı.
Netten demiş arastırdım kasko firmaları kamu çalışanlarına da kampanya yapıyorlarmış. Bazı sitelerde Öğretmen kasko, doktor kasko gibi başlıklar gördüm.
Ben yarın işlemleri yaptırırken sıra kaskoya geldiginde dilimin ucunda hangi sorular olmalı?
kafamda hangi bilgiler olmalı?
Hangi cinliklere karşın savunmada olmalıyım?
Kuzenimin dediği ne derece doğru
NOT:donanımhaber.com da şöyle bir yorum gördüm;
nasipse yarın satış işlemlerini yapmak için ilk arabamı almaya gidiyorum. Galeriden alıcam.
Araba:2. el 40.000km 2011 model Peugeot Partner Tepee Premium Pack 1.6HDI 110 hp
ben 31.000TL ye aldım. Kredi kullandım.
9.000TL peşin
500TL banka dosya ücreti
630x48=30.000TL kredi
Totalde: 39.500TL
KASKO da yapılması zorunlu tutuluyor banka kredisinden dolayı. Kredi kullandıgım esnada eleman
kasko değeri: 28.000TL gozukuyor dedi.
Netten biraz araştırdım hep TEKLİF İSTE linkleri vardı kişisel bilgiler istiyordu güvenemediğim için de vermedim.
Kasko fiyatlarının firmadan firmaya değiştidiğini netten öğrendim.
Kuzenim gecen yıl en ucuz kaskoyu peugeot bayisinden yaptırmıstım diyor. Yarın oraya gidelim diyor. Bu arada arabayı onlardan aldık takas icin galeriye vermişler. 800TL civarı yaptırmış dediğine göre. Babası serbest meslek sahibi araba da onun adınaydı.
Netten demiş arastırdım kasko firmaları kamu çalışanlarına da kampanya yapıyorlarmış. Bazı sitelerde Öğretmen kasko, doktor kasko gibi başlıklar gördüm.
Ben yarın işlemleri yaptırırken sıra kaskoya geldiginde dilimin ucunda hangi sorular olmalı?
kafamda hangi bilgiler olmalı?
Hangi cinliklere karşın savunmada olmalıyım?
Kuzenimin dediği ne derece doğru
NOT:donanımhaber.com da şöyle bir yorum gördüm;
Bana soruyor iseniz
1.olarak: Ergo-Allianz-Axa öncelikli tercihiniz olsun bunların arasında en uygun fiyat sırasıyla AXA-ERGO ve Allianzdan çıkar
2.olarak: Hdı-Dubai-Güneş-Grupama tercihleriniz arasında olsun.. Bunlarn arasında en uygun fiyat sırasıyla Dubai-Hadi-Grupama-Güneş olarak çıkacaktır muhtemelen