koray45' Alıntı:Bence kangooyu satın lastik alacağım diye uğraşmayın
hocam doğru söylüyor michelin lastiğin ynak kısmı çok yumuşak ve kamyonette özellikle kaldırım taşlarında deforme olma olasığı yüksek... ben hankook kullanıyorum (clio) ses olarak bridgestone dan daha iyi daha yumuşak michelinden daha sert bir lastikseventyseven' Alıntı:michelin alma bence,çok yumuşak oldugundan türkiye yollarında çabuk dağılıyor.
good year firmasının yan sanayi markası vardı adını hatırlyamadım şimdi onu alabilirsin gayet güzeldi
dorian' Alıntı:Hocam ticari araca göre lastik ilk kez sizden duydum. Siz ortalama ne kadar yük taşıyorsunuz? Yüke göre lastik olmaz diye bilirim, yanağı geniş alacaksınız...
Ben de hankook öneririm ama bu aralar sohbetlerde en çok konuşulan lastik Kumho - Hankook - Dunlop
buyey' Alıntı:dorian' Alıntı:Hocam ticari araca göre lastik ilk kez sizden duydum. Siz ortalama ne kadar yük taşıyorsunuz? Yüke göre lastik olmaz diye bilirim, yanağı geniş alacaksınız...
Ben de hankook öneririm ama bu aralar sohbetlerde en çok konuşulan lastik Kumho - Hankook - Dunlop
hocam banada bir arkadaş "güçlendirilmiş lastiler var bu tip arabalar için biz ondan aldık" dedi. yani bende arkadaştan duydum. köye falan gittiğimiz için arabaya yük atıyoruz. yarın lastikçileri dolaşacağım. önceden sizin deneyimlerinizden faydalanmak istedim. ki satıcıların söylediği herşeye güvenemiyor insan...
dorian' Alıntı:buyey' Alıntı:dorian' Alıntı:Hocam ticari araca göre lastik ilk kez sizden duydum. Siz ortalama ne kadar yük taşıyorsunuz? Yüke göre lastik olmaz diye bilirim, yanağı geniş alacaksınız...
hocam banada bir arkadaş "güçlendirilmiş lastiler var bu tip arabalar için biz ondan aldık" dedi. yani bende arkadaştan duydum. köye falan gittiğimiz için arabaya yük atıyoruz. yarın lastikçileri dolaşacağım. önceden sizin deneyimlerinizden faydalanmak istedim. ki satıcıların söylediği herşeye güvenemiyor insan...
Bir alternatif PETLAS hem türk malı... Köy yollarına naasıl gider bilemem...