soneryuksel' Alıntı:Arkadaşlar benim eşim öğretmen değil. İki yıllık muhasebe ve 4 yıllık işletme mezunu 7 yıldır özel bir şirkette muhasebe görevlisi olarak çalışıyor ve artık kendi işimizi kuralım istiyoruz ne tavsiye edersiniz?
sanalomer' Alıntı:En güzel iş, elle tutulan gözle görünen iştir. Ders anlatın arkadaşlar siz öğretmensiniz. Özel ders verin. Özel kurslarla irtibatta olun. Hem mesleğinizi geliştirir hem de ek gelir elde edersiniz.
Titan tarzındaki işlerden uzak durun arkadaşlar. Ürün mürün hikaye. Kanmayın sakın bunlara.
erbaskaya' Alıntı:soneryuksel' Alıntı:Arkadaşlar benim eşim öğretmen değil. İki yıllık muhasebe ve 4 yıllık işletme mezunu 7 yıldır özel bir şirkette muhasebe görevlisi olarak çalışıyor ve artık kendi işimizi kuralım istiyoruz ne tavsiye edersiniz?
tabi ki network marketing.. ( herkese de tavsiye ederim)
ilgilenen arkadaşlarla görüşebilirm. acaroguz@hotmail.com
idril42' Alıntı:omd' Alıntı:idril42' Alıntı:Bende bir bilgisayarcı ile anlaştım..Bana uygun fiyat veriyor ve % 5 ini alıyorum toplam miktarın..Herhalde bu güne kadar 100 notebook tavsiye edip,getirtmişimdir arkadaşlara..pegasus777' Alıntı:Arkadaşlar hepimize soruyorlardır hangi bilgisayarı alalım diye. Ben satıyorum sizde müşteri bulun karı paylaşalım ilgilenenler pm atsın
100*1500=150.000 TL yapar..
Bunun % 5 i de 7500 TL yapar..Taş atıp kolum mu yoruldu sanki
Arkadaşlar bilginizi bedavaya satmayın,az da olsa komisyon alın.Sonuçta bu da bir emek..
Tabi çoğu bilişimci gibi adsense olayı var bir deO da bir ekders kadar oluyor zaten..
adsense ile ne tarz sitelerden gelir alıyorsunuz hocam
dekorasyon,mobilya,inşaat tarzı siteler hocam..18 tane sitem var![]()
hocam ne satıyorsunuz yani ürün veya ürünler ne merak ettimerbaskaya' Alıntı:sanalomer' Alıntı:En güzel iş, elle tutulan gözle görünen iştir. Ders anlatın arkadaşlar siz öğretmensiniz. Özel ders verin. Özel kurslarla irtibatta olun. Hem mesleğinizi geliştirir hem de ek gelir elde edersiniz.
Titan tarzındaki işlerden uzak durun arkadaşlar. Ürün mürün hikaye. Kanmayın sakın bunlara.
hocam titan ile legal network firmalarını nasıl aynı potaya koyabiliyorsun.. sanırım bu konuda bilgiden ziyade önyargılarıla fikirlerini yazıyorsun. bu konuda da seni suçlayamam tabi ki. bu network işleri ülkemizede çok suismallere maruz kaldı.
acizane tavsiyem bilgi sahibi olmak için biraz çaba harcamanız..
saygılar..
tunceli ovacık hocam şu meşhur haberlerden düşmeyen ayıları ile karı ileagamuratcelebi' Alıntı:fatih hocam nerde öğretmensin