Kafasında Ek iş yapmayı düşünenler..

Kodla Büyü
Arkadaşlar benim eşim öğretmen değil. İki yıllık muhasebe ve 4 yıllık işletme mezunu 7 yıldır özel bir şirkette muhasebe görevlisi olarak çalışıyor ve artık kendi işimizi kuralım istiyoruz ne tavsiye edersiniz?

soneryuksel' Alıntı:
Arkadaşlar benim eşim öğretmen değil. İki yıllık muhasebe ve 4 yıllık işletme mezunu 7 yıldır özel bir şirkette muhasebe görevlisi olarak çalışıyor ve artık kendi işimizi kuralım istiyoruz ne tavsiye edersiniz?

tabi ki network marketing.. ( herkese de tavsiye ederim)
ilgilenen arkadaşlarla görüşebilirm. acaroguz@hotmail.com

Bu ads paralarını yemesi güzel olsada çok etik bulamıyorum ben... Twitterda bile hit için follower satın alanlar var sahtecililte hoş olmuyo para kazanırken..

Etüd merkezlerinde görev almak özellikle mental matematik için sıkıntı mı acaba?

En güzel iş, elle tutulan gözle görünen iştir. Ders anlatın arkadaşlar siz öğretmensiniz. Özel ders verin. Özel kurslarla irtibatta olun. Hem mesleğinizi geliştirir hem de ek gelir elde edersiniz.

Titan tarzındaki işlerden uzak durun arkadaşlar. Ürün mürün hikaye. Kanmayın sakın bunlara.

sanalomer' Alıntı:
En güzel iş, elle tutulan gözle görünen iştir. Ders anlatın arkadaşlar siz öğretmensiniz. Özel ders verin. Özel kurslarla irtibatta olun. Hem mesleğinizi geliştirir hem de ek gelir elde edersiniz.

Titan tarzındaki işlerden uzak durun arkadaşlar. Ürün mürün hikaye. Kanmayın sakın bunlara.

hocam titan ile legal network firmalarını nasıl aynı potaya koyabiliyorsun.. sanırım bu konuda bilgiden ziyade önyargılarıla fikirlerini yazıyorsun. bu konuda da seni suçlayamam tabi ki. bu network işleri ülkemizede çok suismallere maruz kaldı.
acizane tavsiyem bilgi sahibi olmak için biraz çaba harcamanız..
saygılar..

erbaskaya' Alıntı:
soneryuksel' Alıntı:

tabi ki network marketing.. ( herkese de tavsiye ederim)
ilgilenen arkadaşlarla görüşebilirm. acaroguz@hotmail.com

bu network marketing mantığını anladımda satılan ürün ne onu bi türlü anlamadım

idril42' Alıntı:
omd' Alıntı:
idril42' Alıntı:
pegasus777' Alıntı:
Arkadaşlar hepimize soruyorlardır hangi bilgisayarı alalım diye. Ben satıyorum sizde müşteri bulun karı paylaşalım ilgilenenler pm atsın
Bende bir bilgisayarcı ile anlaştım..Bana uygun fiyat veriyor ve % 5 ini alıyorum toplam miktarın..Herhalde bu güne kadar 100 notebook tavsiye edip,getirtmişimdir arkadaşlara..
100*1500=150.000 TL yapar..
Bunun % 5 i de 7500 TL yapar..Taş atıp kolum mu yoruldu sanki:)

Arkadaşlar bilginizi bedavaya satmayın,az da olsa komisyon alın.Sonuçta bu da bir emek..

Tabi çoğu bilişimci gibi adsense olayı var bir de:)O da bir ekders kadar oluyor zaten..

adsense ile ne tarz sitelerden gelir alıyorsunuz hocam

dekorasyon,mobilya,inşaat tarzı siteler hocam..18 tane sitem var:)

bir BTci için en güzel iş en iyi bildiği iştir. Ben web-grafik tasarım yapıyorum.şu an 132 adet site var.adsense oyle ahıp şahım bir getiri getirmiyor açıkcası son 2 yılda bir kaç kez 100$la tanıştım o kadar.

kodcu.com'un sahibinin yaptığı gibi güzel bir konuda kendinizi bir kaç gün yetiştirin ve onun duyurusunu siteden yapın. "Filanca akşam şu saatte dersi anlatacağım, canlı soru sorabilirsiniz, online sınıfta en fazla 20 kişi olacak." dersiniz.

http://www.gotomeeting.com/fec/webinar tarzı bir siteden ilgili dersi anlatırsınız. Mesela android için tic tac toe yapımı. Ya da css 'de sprite işlemleri, ya da lambda ifadeleri, ya da mysql ...

Derse katılmak ücrete tabi olacak. Tabi çok cüz'i bir şey olur o da.

İsteyene ya da isteyen gruplara özel ders de verilebilir internetten.

8m2 luks dosenmis bir yer.camda 3d gorsellestirme uzmani yazacak.altinda maya,3dmax,v-ray,mental ray kelimeleri.diger yanda danismanlik,proje,ozel ders filan.

3d bilmeyen mimarlar krokilerini salon cizimlerini gorsellestirmek musteriyi inandirmak icin bana gelecek.universite ogrencileri ders isteyecek.

erbaskaya' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:

hocam titan ile legal network firmalarını nasıl aynı potaya koyabiliyorsun.. sanırım bu konuda bilgiden ziyade önyargılarıla fikirlerini yazıyorsun. bu konuda da seni suçlayamam tabi ki. bu network işleri ülkemizede çok suismallere maruz kaldı.
acizane tavsiyem bilgi sahibi olmak için biraz çaba harcamanız..
saygılar..
hocam ne satıyorsunuz yani ürün veya ürünler ne merak ettim

bu bayanların sattığı avon tarzı birşeyse bizim okulda bu sistem çöktü çünkü bi süre sonra hepsi satıcı konumuna geldi şimdi kimse kimseye bişey satamıyo

daha elle tutulur bir iş yokmu arkadaşlar özel ders demişsiniz ben ilçede kar yağdığında merkeze bile gidemiyoruz yollar kapanıyor...ki merkeze 60 km ilçede hem öğretmeni olduğum için kurs açıyorum o kadar...

bende düğün fotoğrafları çekmeyi düşünüyorum yazın bakalım

anasınıflarına ve 1. sınıflara yönelik kitap tasarlayıp basıp okullara satmayı düşünüyorum. ama olayın hukuki boyutu hakkında bilgi sahibi değilim. onaylar nerelerden alınır vb. daha önceden kitap basmış olan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa duacı olurum :)

başlığı son konularda her gördüğümde takıldım..

"Kafasında" Ek iş yapmayı düşünenler.. :)

BBNET
Geri