Bende bir bilgisayarcı ile anlaştım..Bana uygun fiyat veriyor ve % 5 ini alıyorum toplam miktarın..Herhalde bu güne kadar 100 notebook tavsiye edip,getirtmişimdir arkadaşlara..pegasus777' Alıntı:Arkadaşlar hepimize soruyorlardır hangi bilgisayarı alalım diye. Ben satıyorum sizde müşteri bulun karı paylaşalım ilgilenenler pm atsın
idril42' Alıntı:Bende bir bilgisayarcı ile anlaştım..Bana uygun fiyat veriyor ve % 5 ini alıyorum toplam miktarın..Herhalde bu güne kadar 100 notebook tavsiye edip,getirtmişimdir arkadaşlara..pegasus777' Alıntı:Arkadaşlar hepimize soruyorlardır hangi bilgisayarı alalım diye. Ben satıyorum sizde müşteri bulun karı paylaşalım ilgilenenler pm atsın
100*1500=150.000 TL yapar..
Bunun % 5 i de 7500 TL yapar..Taş atıp kolum mu yoruldu sanki
Arkadaşlar bilginizi bedavaya satmayın,az da olsa komisyon alın.Sonuçta bu da bir emek..
Tabi çoğu bilişimci gibi adsense olayı var bir deO da bir ekders kadar oluyor zaten..
omd' Alıntı:idril42' Alıntı:Bende bir bilgisayarcı ile anlaştım..Bana uygun fiyat veriyor ve % 5 ini alıyorum toplam miktarın..Herhalde bu güne kadar 100 notebook tavsiye edip,getirtmişimdir arkadaşlara..pegasus777' Alıntı:Arkadaşlar hepimize soruyorlardır hangi bilgisayarı alalım diye. Ben satıyorum sizde müşteri bulun karı paylaşalım ilgilenenler pm atsın
100*1500=150.000 TL yapar..
Bunun % 5 i de 7500 TL yapar..Taş atıp kolum mu yoruldu sanki
Arkadaşlar bilginizi bedavaya satmayın,az da olsa komisyon alın.Sonuçta bu da bir emek..
Tabi çoğu bilişimci gibi adsense olayı var bir deO da bir ekders kadar oluyor zaten..
adsense ile ne tarz sitelerden gelir alıyorsunuz hocam
hocam tam olarak nası bişey anlatır mısınız anlamadım daAccipiter' Alıntı:arkadaşlar bu konuda bazı arkadaşlarla bazı bilgilerimi paylaşmak gibi bir niyetim var ama yanlış anlaşılmasın lütfen birinci olarak güven sorunu çıkıyor. ikinci olarak paylaşmayı düşündüğüm bu bilgiler bence değerli olduğundan nasıl bir sistemle yapmak gerektiğini bilemiyorum.
bu konularda bildiğim tek şey, sağda solda çalışmanıza asla gerek olmadığı. bilgisayarınızın ekranının karşısında günlük 4-5 saat geçiriyorsanız, azimliyseniz ve İngilizce bilginiz de az buçuk varsa yeter.
ingilizceniz çok iyiyse bu çok çok daha iyi bir durum...
bu ek iş olayını bende araştırıyorum. ama ticari zeka sıfır olduğu için henüz bir şey bulamadım. biraz açıklarsanız merak ettim.Accipiter' Alıntı:arkadaşlar bu konuda bazı arkadaşlarla bazı bilgilerimi paylaşmak gibi bir niyetim var ama yanlış anlaşılmasın lütfen birinci olarak güven sorunu çıkıyor. ikinci olarak paylaşmayı düşündüğüm bu bilgiler bence değerli olduğundan nasıl bir sistemle yapmak gerektiğini bilemiyorum.
bu konularda bildiğim tek şey, sağda solda çalışmanıza asla gerek olmadığı. bilgisayarınızın ekranının karşısında günlük 4-5 saat geçiriyorsanız, azimliyseniz ve İngilizce bilginiz de az buçuk varsa yeter.
agd85' Alıntı:hocam tam olarak nası bişey anlatır mısınız anlamadım daAccipiter' Alıntı:arkadaşlar bu konuda bazı arkadaşlarla bazı bilgilerimi paylaşmak gibi bir niyetim var ama yanlış anlaşılmasın lütfen birinci olarak güven sorunu çıkıyor. ikinci olarak paylaşmayı düşündüğüm bu bilgiler bence değerli olduğundan nasıl bir sistemle yapmak gerektiğini bilemiyorum.
arkadaşlar bu konuda bazı arkadaşlarla bazı bilgilerimi paylaşmak gibi bir niyetim var ama yanlış anlaşılmasın lütfen birinci olarak güven sorunu çıkıyor. ikinci olarak paylaşmayı düşündüğüm bu bilgiler bence değerli olduğundan nasıl bir sistemle yapmak gerektiğini bilemiyorum.
El-Aziz' Alıntı:Hocam söyleyeceksen söyle işte. Söylemeyecektiysen neden başlığı açtın
Titan Network Marketing sisteminin kötüye uyarlanmışıdır. Legal Network Marketing karıştırmamak gerekiyor.fpekel' Alıntı:Hocam bu dediğin titan mantığıyla çalışan sistem değil mi?