okanbaris' Alıntı:şu an evliyim ve başta eşimi ben buldum ve kovaladım sonra kaçtım ve hemen ardından o beni kovalamaya başladı ve iyikide kovalamış iyiki onu bulmuşum herkese mutluluklar
gigabit' Alıntı:okanbaris' Alıntı:şu an evliyim ve başta eşimi ben buldum ve kovaladım sonra kaçtım ve hemen ardından o beni kovalamaya başladı ve iyikide kovalamış iyiki onu bulmuşum herkese mutluluklar
heralde böyle oluyo önce erkek kovalıyo sonra bayanama bayan çok kovalamamalı bence keza bu gurur kırıcı biraz.
Teachnologist' Alıntı:- Bayan ise neden olduğunu kendisinin bile anlamadığı şekilde kaçıyor olabilir.
Teachnologist' Alıntı:gigabit' Alıntı:okanbaris' Alıntı:şu an evliyim ve başta eşimi ben buldum ve kovaladım sonra kaçtım ve hemen ardından o beni kovalamaya başladı ve iyikide kovalamış iyiki onu bulmuşum herkese mutluluklar
heralde böyle oluyo önce erkek kovalıyo sonra bayanama bayan çok kovalamamalı bence keza bu gurur kırıcı biraz.
O ne demek hani erkek ve bayan eşitti :-1:
gigabit' Alıntı:Teachnologist' Alıntı:gigabit' Alıntı:okanbaris' Alıntı:şu an evliyim ve başta eşimi ben buldum ve kovaladım sonra kaçtım ve hemen ardından o beni kovalamaya başladı ve iyikide kovalamış iyiki onu bulmuşum herkese mutluluklar
o biz bayanların işine geldiği zaman kullandıkları en eski yalanlardan biri 8)
Teachnologist' Alıntı:gigabit' Alıntı:okanbaris' Alıntı:şu an evliyim ve başta eşimi ben buldum ve kovaladım sonra kaçtım ve hemen ardından o beni kovalamaya başladı ve iyikide kovalamış iyiki onu bulmuşum herkese mutluluklar
Teachnologist' Alıntı:Oldu erkek kovalayınca güzel kadın kovalayınca gurur kırıcı :-1:
melanik' Alıntı:Teachnologist' Alıntı:Oldu erkek kovalayınca güzel kadın kovalayınca gurur kırıcı :-1:
katılmıyorum sizeee :-1:
gigabit' Alıntı:arkadaşlar bu benim için gerçekten önemli şu günlerde.farklı bir dönem geçiriyorum ve nasıl davranmalıyım kestiremiyorum.ve fikirlerinizi almak istiyorum. Bi çok arkadaşımın söylediği biz bayanların bi takım sözlere kendimizi çok fazla kaptırdığımız.bu yüzden "kaçan kovalanır" mantığının etkili olduğu.sizler buna katılıyomusunuz?
technolog' Alıntı:Teachnologist' Alıntı:- Bayan ise neden olduğunu kendisinin bile anlamadığı şekilde kaçıyor olabilir.uhaha:
:++:
ciddi düşünüyorum.ama bilmiyorum kaçanmı olmalıyım kovalayanmı onada karar veremiyorum.zaman zaman kaçıyorum.ama kovalayan taraf olduğumda çok oldu.ama ben erkeklerin kolay kolay mutlu olamadıklarını düşünüyorum.zora gelemiyosunuz malesef bi çoğunuz.bu da biz duygusal bayanları çok üzüyo. :cry:beyaz24kartal' Alıntı:gigabit' Alıntı:arkadaşlar bu benim için gerçekten önemli şu günlerde.farklı bir dönem geçiriyorum ve nasıl davranmalıyım kestiremiyorum.ve fikirlerinizi almak istiyorum. Bi çok arkadaşımın söylediği biz bayanların bi takım sözlere kendimizi çok fazla kaptırdığımız.bu yüzden "kaçan kovalanır" mantığının etkili olduğu.sizler buna katılıyomusunuz?
Öncelikle kaçan tarafmı olmak istiyorsunuz.
Kovalayan tarafmı buna karar verirseniz her ikisininde inceliklerini anlatabiliriz
Ve en önemlisi bunların sonunda eğlenmekmi istiyorsunuz ciddi bir ilişki kurmak güzel giderse evlenmekmi? :? :?