Sigara esrardan pahalı hale geldi millet bağımlı olacak
)

bdogretim' Alıntı:Çıkşta bir night blue alayım.
İki tane içip atıyorum.
1 yıl önce başladım. 28 yaşındayım.
1 yıl boyunca her gün bir paket bazen de iki paket içtim.
Şimdiyse bırakma aşamasındayım. 3-4 gün hiç içmediğim oluyor. Çok canım çekerse bir paket alıyorum 1-2 içip atıyorum.
Umarım tamamen bırakırım. Ama bırakmak istiyor muyum ondan emin değilim.
Hocam kitabın telif hakkı falan varmıdır bilmiyorum ama Allen Carr yöntemi pdf diye aratınca çıkıyor.theghost83' Alıntı:Allah yardımcın olsun. inannırsan ve istiyorsan başarırsın.
hocam bu arada şu kitabın pdfsini paylaşabilirmisin acaba.
enestar' Alıntı:hocam öyle güzel anlatmışsınız ki benim de canım şu night blue'dan çekti. Başlasam mı ben de acaba?
mystreous' Alıntı:kitabın video olarak yapılmış hali. http://www.youtube.com/watch?v=OMKSEW1EjGw
pdf hali http://www.fadonet.net/wp-content/uploa ... sigara.pdf
endorfinnn' Alıntı:Champix'i öve öve bitiremiyorlar. Ben de 14 yıldır içiyorum. İlginçtir dün gece gezinirken forumun birinde champixe denk geldim. Bayaa ilginç deneyimlerden bahsedilmiş. Bir çok kişi ile sigaraya karşı aynı duyguları (sevgiliyiz sigara ile) paylaşıyorum ve bu kişiler champix ile bırakmış. Sömestırdan sonra ben de champix kullanmayı düşünüyorum.
El-Aziz hocam, deneyimlerinizi merakla bekliyorum.
Allah utandırmasın.
Bir sigara yakayım bari![]()
Bir aylık doz yetiyor hocam ; bi başlamaya isteğe bakar gerisi çorap söküğü gibi gelir.El-Aziz' Alıntı:Ne kadar kullandınız hocam champix i? Deneyimlerinizi paylaşırmısınız? Ben hastayım ve bu ilaca ihtiyacım var. Ve malesef benim gibi hasta milyonlarca kişi var bu ülkedeeses' Alıntı:champixle bıraktım hoca bırakma isteğinizi bırakmayın bir de bu ilacı gerisi kendiliğinden oluyor.
El-Aziz' Alıntı:Teşekkür ederim hocam. Bugün saat 9 da devlet hastanesinin sigarayı bırakma polikliniğine gittim. Ne kadar sigara içtiğimi falan sordular bir kaç soruda. Sonra doktor iki ilaç olduğunu yan etkilerini falan anlattı. Bunlardan biri Champix diğeri de Zyban dı sanırım. Champix yazdı doktor. Devlet karşılamıyor. fiyatı 189.5 tl. Gidip ilacı aldım. Tekrar doktorun yanına gidip nasıl kullanmam gerektiğini öğrendim.
İlk 3 gün 0.5mg' lık tabletlerden sabah 1 tane içeceğim. İlk tableti bugün aldım. Bir tabletin etkisi olduğunu sanmıyorum ama bugün 5 tane sigara içtim. O da canım çok fazla istemeyerek. Ağzımda garip bir tat oluyor sigara içtiğim zaman. Zaten 1 haftadır az içiyorum.
Bu başlıktan ilacın etkilerini paylaşacağım. Sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar takip ederlerse ilacı kullanıp kullanmama konusunda bir fikir sahibi olabilirler.
Hocam benim de düşüncem o şekildeydi bekarken, öyle de yaptım ama yanlış yapmışım. Yerleşik hayata geçince daha zor oluyorendorfinnn' Alıntı: