Html, Css kodlamasının tamamı ve resimlerin çoğu bana ait olan temam. Ortaya güzel bir tema çıkardım sanırım.
Eğer ilgi yüksek olursa ve çoğunluk isterse temanın joomla versiyonunuda hazırlayabilirim. Bu temanın
joomla versiyonunuda yapmamı istiyenler mesajlarında belirtsinler...
Temanın Özellikleri
-----------------------
1. Transparan olarak hazırladığım banner. Buraya yazılacak olan okul adını HTML kodları içerisinden
değiştirebilirsiniz.
2. Jquery slider fadeIn ve FadeOut efektli kayan haber bantlı eklenti anasayfada bulunmaktadır. Arkasına
arkaplan resmi ekleyerek daha görsel hale getirdim.
3. Jquery tarih eklentisi "tr destekli" anasayfada bulunmaktadır. Birkaç modifiye ile daha görsel hale getirdim.
4. Anasayfada "okul resimleri" butonuna css ile "AlphaFilter" uygulayarak "Hover efekti" verdim.
5. Okulumuz sayfasında Jquery Coda Slider ile kayan paneller eklentisi bulunmaktadır. Yine modifiye
ederek görselliği ve sayfa konumunu ayarladım.
6. Okul resimlerini görüntülemek için "fadeIn - fadeOut" özellikli otomatik yada manuel geçişli jQuery slider eklentisi.
7. Personel sayfasında Collapsible "açılıp kapanabilen table" özellikli jquery eklentisi.
8. İkon destekli iletişim sayfası.
9. Gösterişli bir rehberlik sayfası.
10. Site IE ve Firefox'da dağılmadan görütülenmektedir. Ayrıca jQuery eklentilerinin kenarları
yuvarlatılmış şekilde görünmektedir.
İnternet Üzerinden Önizleme İçin -->> Buraya Tıklayın...
Eğer ilgi yüksek olursa ve çoğunluk isterse temanın joomla versiyonunuda hazırlayabilirim. Bu temanın
joomla versiyonunuda yapmamı istiyenler mesajlarında belirtsinler...
Temanın Özellikleri
-----------------------
1. Transparan olarak hazırladığım banner. Buraya yazılacak olan okul adını HTML kodları içerisinden
değiştirebilirsiniz.
2. Jquery slider fadeIn ve FadeOut efektli kayan haber bantlı eklenti anasayfada bulunmaktadır. Arkasına
arkaplan resmi ekleyerek daha görsel hale getirdim.
3. Jquery tarih eklentisi "tr destekli" anasayfada bulunmaktadır. Birkaç modifiye ile daha görsel hale getirdim.
4. Anasayfada "okul resimleri" butonuna css ile "AlphaFilter" uygulayarak "Hover efekti" verdim.
5. Okulumuz sayfasında Jquery Coda Slider ile kayan paneller eklentisi bulunmaktadır. Yine modifiye
ederek görselliği ve sayfa konumunu ayarladım.
6. Okul resimlerini görüntülemek için "fadeIn - fadeOut" özellikli otomatik yada manuel geçişli jQuery slider eklentisi.
7. Personel sayfasında Collapsible "açılıp kapanabilen table" özellikli jquery eklentisi.
8. İkon destekli iletişim sayfası.
9. Gösterişli bir rehberlik sayfası.
10. Site IE ve Firefox'da dağılmadan görütülenmektedir. Ayrıca jQuery eklentilerinin kenarları
yuvarlatılmış şekilde görünmektedir.
İnternet Üzerinden Önizleme İçin -->> Buraya Tıklayın...