jQuery slider,tab,tarih,FotoGaleri Destekli Okul Temam V2

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Html, Css kodlamasının tamamı ve resimlerin çoğu bana ait olan temam. Ortaya güzel bir tema çıkardım sanırım.
Eğer ilgi yüksek olursa ve çoğunluk isterse temanın joomla versiyonunuda hazırlayabilirim. Bu temanın
joomla versiyonunuda yapmamı istiyenler mesajlarında belirtsinler...

Temanın Özellikleri
-----------------------

1. Transparan olarak hazırladığım banner. Buraya yazılacak olan okul adını HTML kodları içerisinden
değiştirebilirsiniz.

2. Jquery slider fadeIn ve FadeOut efektli kayan haber bantlı eklenti anasayfada bulunmaktadır. Arkasına
arkaplan resmi ekleyerek daha görsel hale getirdim.

3. Jquery tarih eklentisi "tr destekli" anasayfada bulunmaktadır. Birkaç modifiye ile daha görsel hale getirdim.

4. Anasayfada "okul resimleri" butonuna css ile "AlphaFilter" uygulayarak "Hover efekti" verdim.

5. Okulumuz sayfasında Jquery Coda Slider ile kayan paneller eklentisi bulunmaktadır. Yine modifiye
ederek görselliği ve sayfa konumunu ayarladım.

6. Okul resimlerini görüntülemek için "fadeIn - fadeOut" özellikli otomatik yada manuel geçişli jQuery slider eklentisi.

7. Personel sayfasında Collapsible "açılıp kapanabilen table" özellikli jquery eklentisi.

8. İkon destekli iletişim sayfası.

9. Gösterişli bir rehberlik sayfası.

10. Site IE ve Firefox'da dağılmadan görütülenmektedir. Ayrıca jQuery eklentilerinin kenarları
yuvarlatılmış şekilde görünmektedir.

İnternet Üzerinden Önizleme İçin -->> Buraya Tıklayın...

Ekli dosyalar

• indextanitim.jpg
    indextanitim.jpg
    198.1 KB · Görüntüleme: 4,396
  • okul.jpg
    okul.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 4,396
  • persnl.jpg
    persnl.jpg
    45.1 KB · Görüntüleme: 4,397
  • Okul-Teması-V2.rar
    Okul-Teması-V2.rar
    636.7 KB · Görüntüleme: 1,862
  • oklrsm.jpg
    oklrsm.jpg
    18.7 KB · Görüntüleme: 4,323
daha güzel bir tasarımla üçüncü versiyonla gelicem. Photoshop'ta hazırladım şablonun arkaplanını.. Sıra tasarıma geldi..

Güle güle kullanın... :)

eyvallah hocam..sizlerde değiştirerek kullanın...
Eğer eklenmesi düzenlenmesi gereken noktalar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Yeni tasarımlarda eksikleri kapatmış olurum..

ares24' Alıntı:
aklına fikrine birde eline sağlık çok güzel olmuşş

Eyvallah, hocam... Sende güle güle kullan.. Bundan sonraki tasarımım daha güzel olcak... Çalışmalar devam ediyor. Çoğunu tamamladım sayılır.. Bu temadan sonra joomla tasarımlara geçiceğim...

jquery kütüphanesi kullanabilmen için yeterliliklerimin neler olması lazım CS4 de buna yönelik ne gibi uygulamalar var hocam..

Bilmen gereken tek şey javascript programlama dilini orta seviyenin üzerinde bilmen gerekir.. Bu sayede kütüphaneleri rahat bi şekilde okuyabilirsin amacına yönelik fonksiyon yazabilirsin. Bu sayede web sayfalarına takla bile attırırsın.. :)

CS4'te herhangi bir eklenti mevcut değil hocam. Sen haricen öğrenip sonradan jquery dosylarını baz alıp kendi kütüphaneni yazıp geliştirebilirsin. Geliştirdkten sonra sayfa içerisine entegre ediyorsun. yada hazır olanları sayfa içerisine entegre ediyorsun.

hocam peki hazır olan jquery uygulamaları bu noktada ne kadar işimi görür.. java scpriti temel düzeyde biliyorum desem yeridir. Jquery uygulamalarını çok araştırdım.. Neredeyse her türlü web içeriği için geliştirmiş bir çok uygulama var.. Uygulama noktasında js bilgim bunlara yetiyor.. Ama yeni bir uygulama noktasında bilgim yeterli olmuyor.

BBNET
Geri