joomla 1.5 için foto galeri

Kodla Büyü

senjizu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar; Joomla 1.5 için resim galerisi/albümü bileşeni gerekli, sizin kullandığınız özellikle de kategori olarak listelenebilen türden olanlar varsa çok makbule geçecek.

infoeraser' Alıntı:
phoca gallery yada morfeo showu kullanıyorum gayet güzel resim efektleri var
Morfeo da çok sorun yaşadım. Resim ekleme düğmesine basında bembeyaz bir sayfa geliyor. (sayfa yüklenmiyor.) Bir türlü aşamadım bu sorunu. Değilse özellik olarak tam aradığım birşeydi.

xapex' Alıntı:
bende şiddetle Ozi Galeriyi tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Ozi Galeriyi bazı sayfalarda kullanacağım ancak ana galeri sayfası için çok uygun değil gibi geldi. Görsel olarak çok güzel ama yüzlerce fotoğraf olunca iş karışık olur gibi. Malum okuldaki her etkinlikte en az 20-30 foto çekiliyor. Yıl boyunce bu etkinlikleri kategorilendirip herbiriyle alakalı fotoları yayınlamak lazım. :? Hatta yayınladığımız yerden download edilsin ki herkes gelip öğretmenim falan fotoğrafı belleğime alabilir miyim diye sormasın. Öğretmen arkadaşların da "bi mailime gönderiver" istekleriyle uğraşmayalım. :D

Muzilla' Alıntı:

Hocam çok çok teşekkür ederim. Fotoğraf galerim harika oldu. Hatta kafamda oluşturduğum taslaktan bile daha iyi oldu. Kategori düzenlerini istediğim gibi şekillendirebiliyorum. Tüm resimlerimi yükleyip yayınladım problemim yok. sadece toplu foto ekleme kısmındaki "java ile yükleme" olayını ne yaptım ise çalıştıramadım. (Ayarlardan java yüklemeyi açtım, yüklenecek dosya boyutunu yükselttim, vs. vs.) Galiba sunucumdan kaynaklanıyor. Sonuçta dosyaları toplu olarak FTP den atıp modülden yüklemesini yaptım. Daha pratik bile oldu şu an için.
Tekrar teşekkürler Muzilla.

senjizu' Alıntı:
Muzilla' Alıntı:

Hocam çok çok teşekkür ederim. Fotoğraf galerim harika oldu. Hatta kafamda oluşturduğum taslaktan bile daha iyi oldu. Kategori düzenlerini istediğim gibi şekillendirebiliyorum. Tüm resimlerimi yükleyip yayınladım problemim yok. sadece toplu foto ekleme kısmındaki "java ile yükleme" olayını ne yaptım ise çalıştıramadım. (Ayarlardan java yüklemeyi açtım, yüklenecek dosya boyutunu yükselttim, vs. vs.) Galiba sunucumdan kaynaklanıyor. Sonuçta dosyaları toplu olarak FTP den atıp modülden yüklemesini yaptım. Daha pratik bile oldu şu an için.
Bu arada Yeni sürümü çıkmış, onu yükleyip tr dil paketini de yükledim.

senjizu' Alıntı:
Muzilla' Alıntı:

rica ederim hocam, işe yaradıysa ne mutlu bana :++:

ilon' Alıntı:
Bu paketin içinde 3 tane daha var hangisini ve nasıl kuracağız

ilon hocam siz paketin içindeki com_phocagallery_v2.2.4 bileşenini kuracaksınız...
com_phocagallery_theme_ocean tema,
sonuncusu ise slide show yapmak istersen ana sayfanda onun için
ben üçünüde gönderem dedim işe yarar diye :+1:

ilon' Alıntı:
Bu paketin içinde 3 tane daha var hangisini ve nasıl kuracağız

ilon hocam siz paketin içindeki com_phocagallery_v2.2.4 bileşenini kuracaksınız...
com_phocagallery_theme_ocean tema,
sonuncusu ise slide show yapmak istersen ana sayfanda onun için
ben üçünüde gönderem dedim işe yarar diye :+1:

musti1985' Alıntı:
hocam joomlada tükçe karakter sorunu nasıl çözülür

bileşen için hazırlanan türkçe dil dosyasına ihtiyacın olacak, ÖRNEK için;

Easybook Joomla 1.5 için ziyaretçi Defteri Bileşeni

* Easybook 2.0 Türkçe dil dosyası

* Kullanmak için:

* - administrator klasöründeki dosyaları

-administrator
--language
----tr-TR

* -site klasöründeki dosyayı

-language
--tr-TR

* Dizini altına kopyalayın

bu sayede dil sorunun çözülür

phoca gallery yükledim ...şimdilik fotoğraf yüklemedim ama kategoriye yada resimlere girdiğimde üstte şu hatalar görünüyor
---------------------------
mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home............libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344

Invalid argument supplied for foreach() in /home/............components/com_phocagallery/helpers/phocagallery.php on line 1199
-------------------
php myadminden baktım phoca gallery tablosu yok görünüyor bunu nasıl oluşturabiliriz?
yada sebep ne olabilir?

hocam ben gonderidğiniz dosyaları kurdum yalnız katagori eklemeye geliyorum ;
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sankocbo/public_html/demo/administrator/components/com_phocagallery/helpers/phocagallery.php on line 1199

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sankocbo/public_html/demo/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sankocbo/public_html/demo/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344

sayfanın basında bu şekilde hata var ve katagori eklemiyor neden olabilir?

BBNET
Geri