Muzilla' Alıntı:buyur kardeş
Morfeo da çok sorun yaşadım. Resim ekleme düğmesine basında bembeyaz bir sayfa geliyor. (sayfa yüklenmiyor.) Bir türlü aşamadım bu sorunu. Değilse özellik olarak tam aradığım birşeydi.infoeraser' Alıntı:phoca gallery yada morfeo showu kullanıyorum gayet güzel resim efektleri var
Çok teşekkür ederim. Ozi Galeriyi bazı sayfalarda kullanacağım ancak ana galeri sayfası için çok uygun değil gibi geldi. Görsel olarak çok güzel ama yüzlerce fotoğraf olunca iş karışık olur gibi. Malum okuldaki her etkinlikte en az 20-30 foto çekiliyor. Yıl boyunce bu etkinlikleri kategorilendirip herbiriyle alakalı fotoları yayınlamak lazım. :? Hatta yayınladığımız yerden download edilsin ki herkes gelip öğretmenim falan fotoğrafı belleğime alabilir miyim diye sormasın. Öğretmen arkadaşların da "bi mailime gönderiver" istekleriyle uğraşmayalım.xapex' Alıntı:bende şiddetle Ozi Galeriyi tavsiye ederim
Muzilla' Alıntı:buyur kardeş
senjizu' Alıntı:Muzilla' Alıntı:buyur kardeş
Hocam çok çok teşekkür ederim. Fotoğraf galerim harika oldu. Hatta kafamda oluşturduğum taslaktan bile daha iyi oldu. Kategori düzenlerini istediğim gibi şekillendirebiliyorum. Tüm resimlerimi yükleyip yayınladım problemim yok. sadece toplu foto ekleme kısmındaki "java ile yükleme" olayını ne yaptım ise çalıştıramadım. (Ayarlardan java yüklemeyi açtım, yüklenecek dosya boyutunu yükselttim, vs. vs.) Galiba sunucumdan kaynaklanıyor. Sonuçta dosyaları toplu olarak FTP den atıp modülden yüklemesini yaptım. Daha pratik bile oldu şu an için.
Bu arada Yeni sürümü çıkmış, onu yükleyip tr dil paketini de yükledim.
Tekrar teşekkürler Muzilla.
senjizu' Alıntı:Muzilla' Alıntı:buyur kardeş
Hocam çok çok teşekkür ederim. Fotoğraf galerim harika oldu. Hatta kafamda oluşturduğum taslaktan bile daha iyi oldu. Kategori düzenlerini istediğim gibi şekillendirebiliyorum. Tüm resimlerimi yükleyip yayınladım problemim yok. sadece toplu foto ekleme kısmındaki "java ile yükleme" olayını ne yaptım ise çalıştıramadım. (Ayarlardan java yüklemeyi açtım, yüklenecek dosya boyutunu yükselttim, vs. vs.) Galiba sunucumdan kaynaklanıyor. Sonuçta dosyaları toplu olarak FTP den atıp modülden yüklemesini yaptım. Daha pratik bile oldu şu an için.
Tekrar teşekkürler Muzilla.
ilon' Alıntı:Bu paketin içinde 3 tane daha var hangisini ve nasıl kuracağız
ilon' Alıntı:Bu paketin içinde 3 tane daha var hangisini ve nasıl kuracağız
musti1985' Alıntı:hocam joomlada tükçe karakter sorunu nasıl çözülür
hocam saolasın..Muzilla' Alıntı:buyur kardeş
fatihpc' Alıntı:hocam bunun için bileşen kurmana gerek yok bir plugin ile çok hızlı resim gösterimleri yapabilirsin.
http://www.fatihkaraokur.net/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=63
pegasus777' Alıntı:fatihpc' Alıntı:hocam bunun için bileşen kurmana gerek yok bir plugin ile çok hızlı resim gösterimleri yapabilirsin.
http://www.fatihkaraokur.net/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=63
Bu şekilde gösterimi joomla haberlerin altına nasıl ekleyebilirim?