genctoprak' Alıntı:dün bir arkadaşın çalıştığı galeriye gittim. Sıfır modellerde gözüme çarpan citroen c5 ve nissan qashqai oldu.
citroen 1.6 dizel tam donanımlı (hepsini yazamam ama 9 hava yastığı vsvs) ayrıca içerine girip oturduğunuzda kaliteyi hissediyorsunuz. fiyatı 51 bin.
qashqai nin 2 ay sonra makyajlanıp yeniden geleceği söylendi. şuan orada bulunan 1.6 visia (benzinli) modeline 49,5 bin; makyajlı gelecek tam donanımlı 1.5 dizel modeline yaklaşık 65 bin fiyat söyledi.
celikumit' Alıntı:Honda , hayat onda hocam,
Honda hastası ve sürücüsü olarak söylüyorum. ama bu jetta nın tercih edilmeyeceği anlamına gelmez. zaten ya alman ya japon arabası vardır. sende iki arada bi derede kalmışsın
:++:ogrtmnnnn' Alıntı:Boşver hocam bunları jeep al en iyisiHem Spor Hem Karizma
![]()
efeem' Alıntı:Jettalar 8 valf bildiğim kadarıyla yeni modeller değişmediyse. 2008 martında jetta alıyorduk 8 valf diye vazgeçmiştik.
hocam gerçekten tşkler verdiğiniz linki arkadaşlar kesinlikle okuyun anlatan arkadaşta gerçekten bu işlerden anlayan birisi oldukça faydalı bilgiler bulacağınızı düşünüyorum tekrar tşkler hocam... okuduklarımla i-VTeC motoru daha ii anladım...isikayhan' Alıntı:efeem' Alıntı:Jettalar 8 valf bildiğim kadarıyla yeni modeller değişmediyse. 2008 martında jetta alıyorduk 8 valf diye vazgeçmiştik.
sadece 1.6 benzinli motor 8 valf, diğerleri değil
valf sayısından çok valfin büyüklüğü önemlidir
aşağıdaki adreste yazanları okuyunuz:
8 valf 16 valf , tork , motor hacmi,yakıt ilişkisi
http://forum.donanimhaber.com/m_20848475/tm.htm
yigido03' Alıntı:tabii ki civic bence.özellikle de rüzgarlık takılmış haline bayıldım.
ayrıca da civic ile jetta kıyaslanamaz. kıyaslama civic - passat / city - jetta ile olabilir...
şimdiden hayırlı olsun...
yigido03' Alıntı:tabii ki civic bence.özellikle de rüzgarlık takılmış haline bayıldım.
ayrıca da civic ile jetta kıyaslanamaz. kıyaslama civic - passat / city - jetta ile olabilir...
:+1:share_' Alıntı:yigido03' Alıntı:tabii ki civic bence.özellikle de rüzgarlık takılmış haline bayıldım.
hocam lütfen, passat d segmentidir, civic c segementidir. yanlış kıyaslıyorsunuz.
evet haklısınız.ben de sonradan okuyunca hata yaptığımı anladım... :mrgreen:ozkansedef' Alıntı:yigido03' Alıntı:tabii ki civic bence.özellikle de rüzgarlık takılmış haline bayıldım.
naptın hocam civic in full ü 50000 bin, passatın 100000 bin. Yani 2 tane civic alınır. Jetta ile kıyaslanması normal. Civic in içi uzay üstü gibi ama içine çok gömülüyorsun sürücü koltuğuna oturunca. Arabanın sağını solunu görmekte zorlanıyosun içerden . Tahmini hareket ediyosun sıkışık durumlarda. Jetta hiç binmedim ama oda güzel duruyor. Ayrıca araba olarak değilde model olarak bakarsak bence jettanın 1.4 TSI 160 hp modeline hiçbir civic modeli performans bakımından yaklaşamaz bile. yakıt olarakta bu modeli civicten daha iyi. fiyatı 53000 bin sanırım.
Yok Muratçığım, sadece Nissan Qashqai yerine Honda Accord'u tercih ederdim demek istemiştim. Yoksa hayalimdeki araba tabii ki de Honda Accord değil.mrtslk' Alıntı:eyw. barışım sağolasın inş. sende bi gün accorduna kavuşursunmugen aksesuarları ile hafif oynanmış civic gördüm bikaçtane cok yakışıyor araca. cok ıvır zıvır takılmasını bende sevmem ama işi bilen birinin elinden çıkarsa oldukça yırtıcı yapıyor aracı. hayırlısı bakalım sanırım gittikçe honda aşkı benide çekiyor içine
![]()
sakar_huseyin' Alıntı:bbayer hocam güzel yazmış Civic'in kadı kızında da olan özelliği yere yakın olması türkiye şartlarında hakikaten bir sıkıntı
sakar_huseyin' Alıntı:"ozkansedef" hocam sen de biraz fazla abartmışsın gibi geldi. "oziie" hocam yazmış Passat 42.000 diye. oziie hocamın söylediği belki full değildir ama taş çatlasın full olanı da 50.000 dir. Accord'un Full olanı 90.000 civarında. Passat ile Accord hiç bir anlamda (fiyat, segment, motor, konfor, kaporta) kıyaslanamaz.
sakar_huseyin' Alıntı:"ozkansedef" hocam sen de biraz fazla abartmışsın gibi geldi. "oziie" hocam yazmış Passat 42.000 diye. oziie hocamın söylediği belki full değildir ama taş çatlasın full olanı da 50.000 dir. Accord'un Full olanı 90.000 civarında. Passat ile Accord hiç bir anlamda (fiyat, segment, motor, konfor, kaporta) kıyaslanamaz.