A
Anonymous
Misafir
sakar_huseyin' Alıntı:share_ hocam Jetta ile de Accord Aynı segment değil
ben zaten böyle bir iddiada bulunmadım ki. söylediğim hondanın bir üst segmenti vw nin bir alt segmentiyle nerdeyse başbaşa.
sakar_huseyin' Alıntı:share_ hocam Jetta ile de Accord Aynı segment değil
oziie' Alıntı:Üstadlar , 42.000 Tl olan Passat ın motoru 1.6 102 Hp , önceki mesajımdada belirttiğim gibi. Bu motor yerine 1.4 TSI 122 Hp olan modeli tercih ederseniz fiyat o zaman 53.000 lira oluyor. Kasa aynı kasa - ama 1.6 motor dan birşey beklemeyin. 1.4 TSI ise performansta gayet iyi deniliyor - forumlarda araştırdım. Taner Göde var donanım haberde, onun yorumlarına göre 1.4 tsi gayet seri. Oradaki 1.4 e takılmayın yani- tork u 200. Full donanımlı passat elbetteki daha pahalıdır- sitesinden bakabiliyorsunuz. Ancak demin yayınlanan Passat lisesindeki motorlar hep 2.0 olanlar. Şöyle söyleyim fiyat olarak - Passat 53.000 Tl. Bir çok donanım da zaten standart bu araçta - Ciic in full une 50.000 vermektense , D sınıfı Passat a 53.000 vermeyi tercih ederim. ( 42.000 olan da olabilir - ama hocam seri olsun istemişti - bir de bu 42.000 Tl lik passatlar bayilerde çok çabuk tükenmiş - o yüzden kolay bulunmuyormuş , Rent a Car firmaları hemen hemen hepsini silip süpürmüşler. Ama vardır yine sağda solda)
Ancak ilk mesajımda dediğim gibi Jetta ile Civic arasında bir tercih yapmak gerekirse o zaman ben Civic i tercih ederim. Dediğim gibi Jetta ara model gibi duruyor - klasik bir araç değil - bir golf bir - corolla - bir civic gibi. Ama civic in fulünü almaktansa Passat almak daha mantıklı.
Burada fiatlar yazıyor 42.000 ila 80-90 e kadar değişiyor motora göre. inceleyebilirsiniz
http://binekarac.vw.com.tr/html/fiyat.htm?model=passat
mrtslk' Alıntı:segment olarak pek bakmadım araçlara ama kendi gözümle değerlendirdiğimde polo-city, civic-jetta, accord-passat aynı sınıf araçlar gibi geliyor banahondanın forum sitelerini felanda araştırdım oradada bu karşılaştırmayı oldukça fazla yapmışlar. edindiğim izlenim genel hatlarıyla motor (performans) ve tasarım olarak honda bir adım önde gibi ayrıca civic güvenlik açısındanda 5yıldız almış bir araç forum sitelerinde % oranları ile açıklanmış. ama en büyük handikap olarak yere yakınlığı gösterilmiş kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsalar sevinirim. bunun için araçta herhangi bir muhafaza yada bu tür bir önlem varmı :shock:
mrtslk' Alıntı:segment olarak pek bakmadım araçlara ama kendi gözümle değerlendirdiğimde polo-city, civic-jetta, accord-passat aynı sınıf araçlar gibi geliyor banahondanın forum sitelerini felanda araştırdım oradada bu karşılaştırmayı oldukça fazla yapmışlar. edindiğim izlenim genel hatlarıyla motor (performans) ve tasarım olarak honda bir adım önde gibi ayrıca civic güvenlik açısındanda 5yıldız almış bir araç forum sitelerinde % oranları ile açıklanmış. ama en büyük handikap olarak yere yakınlığı gösterilmiş kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsalar sevinirim. bunun için araçta herhangi bir muhafaza yada bu tür bir önlem varmı :shock:
mrtslk' Alıntı:hocam dont panic tabiki sadece hondanın sitesinden bakmıyorum. bende iyice araştırmadan herzaman tercihimi alman arabalarından yana yapardım biraz daha para olsa hala oyle gerçi ahh Audi ahh
evet isikayhan hocam ben başka yerde görmüştüm haberini hatchback modeli. euroncap e baktım şimdi ama hondanın orada gördüğüm tüm modelleri aynı derecede başarılı ben göremedim ama orada civic sedan diye ayrıyeten bir belirtilen model yok siz görebildinizmi :S
mrtslk' Alıntı:temizini bulursam 2.elde olur hacker hocam ama lpg takılmış araca hiç bakmıyorum, km si yıla vurdugunda 10bini geçmemeli, enaz 2007-08 oldugunu düşünsek 30-40bini geçmemeli ve donanımlı olmalı orjinal servisinde çıkışta takılan vb... gibi... bu arada çevrenizde hoşunuza giden bu araçlardan birisi varsa satılık buraya yazarsanız sevinirim görüşebiliriz...tşkler...
isikayhan hocam sanırım sizin içinde ben gibi arabalar farklı bi anlam içeriyor sadece bir araç değil! octaviayı listeden çıkarmıştım ama biraz araştırmalar ve sizinde katkılarınızla acaba jetta yerine octavia mı diyorum :+1:
mrtslk' Alıntı:octavianın bi önceki kasasına binmiştim araç sağlamlık açısından ok ama bi türlü görünüm oturtamamışlardı ama yeni kasası cidden güzel daha estetik bi duruşu var kullanım olarak farklarını bilmiorum inş. bakalım deneme şansım olur belkide fikrimi tamamen değiştirir. çünkü buda farklı bi duygu bende arabamla aramda bi aşk yaşarım resmeno koltuga oturup direksiyonu tutup hafif bide gaza bastımı eger elektriği alıyorsan kaçırmayacaksın o fırsatı :++:
mrtslk' Alıntı:octavianın bi önceki kasasına binmiştim araç sağlamlık açısından ok ama bi türlü görünüm oturtamamışlardı ama yeni kasası cidden güzel daha estetik bi duruşu var kullanım olarak farklarını bilmiorum inş. bakalım deneme şansım olur belkide fikrimi tamamen değiştirir. çünkü buda farklı bi duygu bende arabamla aramda bi aşk yaşarım resmeno koltuga oturup direksiyonu tutup hafif bide gaza bastımı eger elektriği alıyorsan kaçırmayacaksın o fırsatı :++:
Hocam Skoda bayiindeki elemanlar sizin kadar uğraşsa sanırım satış iki katına ulaşır. (Bende de 2008 Fabia var). Yorumları baştan itibaren okudum acayip octavia reklamı yapmışsınız.(Ortakmısınız?isikayhan' Alıntı:mrtslk' Alıntı:octavianın bi önceki kasasına binmiştim araç sağlamlık açısından ok ama bi türlü görünüm oturtamamışlardı ama yeni kasası cidden güzel daha estetik bi duruşu var kullanım olarak farklarını bilmiorum inş. bakalım deneme şansım olur belkide fikrimi tamamen değiştirir. çünkü buda farklı bi duygu bende arabamla aramda bi aşk yaşarım resmeno koltuga oturup direksiyonu tutup hafif bide gaza bastımı eger elektriği alıyorsan kaçırmayacaksın o fırsatı :++:
:++:
benim octavia'da resimleri:
http://www.flickr.com/photos/10014289@N ... 593087069/
http://www.flickr.com/photos/10014289@N ... 749434925/
http://www.zooomr.com/photos/isikayhan/sets/51612/
galeride çektiğim octavia'nın resimleri:
http://www.flickr.com/photos/10014289@N ... 193419742/
octavia ile ilgili tanıtımın resimleri:
http://www.flickr.com/photos/10014289@N ... 700984448/
ozkansedef' Alıntı:konu hortlamışO zamanlar jetta diyodum ama şimdi fabrika çıkış gazlı civic diyorum
![]()