Izmir btr görevlendirme başvuruları başladı mi?

Kodla Büyü
sadece fatih projesinin olduğu liseye mi görev veriyorlar? bt sınıfı olmayan bir ortaokuldayım. görev istesem bir de gittiğim okulun bt derslerine mi girmem gerekiyor? mesai saatleri nasıl oluyor?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
sadece fatih projesinin olduğu liseye mi görev veriyorlar? bt sınıfı olmayan bir ortaokuldayım. görev istesem bir de gittiğim okulun bt derslerine mi girmem gerekiyor? mesai saatleri nasıl oluyor?

kaç saat ders var okulunuzda?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
İlçe kapsamında Fatih Projesi uygulanan okullar dolduktan sonra şartları sağlayan diğer okullara da görevlendirme yapılıyor.
Ayrıca;
BT Rehber Öğretmenliği yazısı yayınlanalı neredeyse 3 yıl oldu. Bakanlık Tereddüt Edilen Hususlar için ayrıca ayrıntılı yazı çıkardı o bile yeterli olmadı. Bu sitede bile aynı sorular yüzlerce kez soruldu ve sorulmaya devam ediyor.
Öncelikle; kendi okulunda derslerinin tamamına girersin ( saat zorunluluğu yok, 4 saat ise 4 saat, 20 saat ise 20 saat ). Btr lik görevin kendi okulunda ise ve ikili eğitim yapıyorsanız tercih ettiğiniz dönemde (sabah veya öğleden sonra) dersler bitene kadar okulda kalırsınız. Tekli eğitim yapıyorsanız zaten dönem tercihi diye bir şey yok, dersler bitene kadar okuldasınız. Nöbet başta olmak üzere başka hiçbir görev size verilemez.
Yok Btr lik başka bir okulda ise (örneğin Fatih Projesi uygulanan bir lisede) kendi okulunuzdaki derslerinize girersiniz (diğer okula gideceğiniz için dersleriniz okul idaresi tarafından aynı günlere ve arka arkaya getirilmeli ve dağınık olmamalı) kalan sürede ve boş günlerinizde liseye gidersiniz. Lisede ise yine onların ders saatlerine uyarsınız. 30 saat diye bir kavram yok. Benim okulumda 24 saat dersim var, 6 saatte lisede dururum diyemezsiniz. Lisenin tekli ya da ikili eğitim durumuna göre ders bitimine kadar görevinize devam edersiniz. Gittiğiniz okulda derse giremezsiniz. Kendi ve gittiğiniz okullarda nöbet dahil hiç bir farklı görev alamazsınız.

Okulda 36 saat dersimiz var ve 2 kisiyiz ve tum dersler ogleden sonra.18er saat paylastiktan sonra btr icin ogleci landa sorun yok.ders disi saatlerde btr gorevini yapacak.peki sabahtan btr gorevi alan tum sabah +ogleden sonra 18 saat ders mi yoksa sabahtan 12 saat btr + ogleden sonra 18 saat ders mi ?

izm2010' Alıntı:
Okulda 36 saat dersimiz var ve 2 kisiyiz ve tum dersler ogleden sonra.18er saat paylastiktan sonra btr icin ogleci landa sorun yok.ders disi saatlerde btr gorevini yapacak.peki sabahtan btr gorevi alan tum sabah +ogleden sonra 18 saat ders mi yoksa sabahtan 12 saat btr + ogleden sonra 18 saat ders mi ?
Ya Allah aşkına unutun artık şu 30 saate denk getirme hesaplarını. Sabah döneminde Btr olan tüm öğleden önce Btr lik görevini yerine getirecek, öğleden sonra 18 saat derse girecek.
Öğleden sonra Btr olan ise 18 saat dersine girecek, kalan sürede Btr görevini yerine getirecek.
2. Yarıyıl Btr görevlendirmesi isterken dönem değiştireceksiniz. Böylece haksızlıkta ortadan kalkacak.

İdare programı düzgün yapmamak için başka okula gitmemi istemiyor bu durumda mdr basvurunu imzalamam diyor.Ne yapmalıyım?

hemenyardim' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
İlçe kapsamında Fatih Projesi uygulanan okullar dolduktan sonra şartları sağlayan diğer okullara da görevlendirme yapılıyor.
Ayrıca;
BT Rehber Öğretmenliği yazısı yayınlanalı neredeyse 3 yıl oldu. Bakanlık Tereddüt Edilen Hususlar için ayrıca ayrıntılı yazı çıkardı o bile yeterli olmadı. Bu sitede bile aynı sorular yüzlerce kez soruldu ve sorulmaya devam ediyor.
Öncelikle; kendi okulunda derslerinin tamamına girersin ( saat zorunluluğu yok, 4 saat ise 4 saat, 20 saat ise 20 saat ). Btr lik görevin kendi okulunda ise ve ikili eğitim yapıyorsanız tercih ettiğiniz dönemde (sabah veya öğleden sonra) dersler bitene kadar okulda kalırsınız. Tekli eğitim yapıyorsanız zaten dönem tercihi diye bir şey yok, dersler bitene kadar okuldasınız. Nöbet başta olmak üzere başka hiçbir görev size verilemez.
Yok Btr lik başka bir okulda ise (örneğin Fatih Projesi uygulanan bir lisede) kendi okulunuzdaki derslerinize girersiniz (diğer okula gideceğiniz için dersleriniz okul idaresi tarafından aynı günlere ve arka arkaya getirilmeli ve dağınık olmamalı) kalan sürede ve boş günlerinizde liseye gidersiniz. Lisede ise yine onların ders saatlerine uyarsınız. 30 saat diye bir kavram yok. Benim okulumda 24 saat dersim var, 6 saatte lisede dururum diyemezsiniz. Lisenin tekli ya da ikili eğitim durumuna göre ders bitimine kadar görevinize devam edersiniz. Gittiğiniz okulda derse giremezsiniz. Kendi ve gittiğiniz okullarda nöbet dahil hiç bir farklı görev alamazsınız.
Okul muduru anlamıyor hocam biz ne yapalım?

başvurdunuz mu arkadaşlar? neden bu kadar az okul açık gözüküyor?
menemen'e gelen yazıda son başvuru 10 eylül yazıyor ama takvimde 8 eylül var. ilçe komisyonunun onaylaması 10 eylüle dahil ama 8 eylülü geçince başvuru sıkıntımız olmasın?

İkinci dönem başvurular ne zaman alınacak okula yazı halen gelmedi
BTR başvuru yazısı gelen arkadaş var mı?

seyal' Alıntı:
İkinci dönem başvurular ne zaman alınacak okula yazı halen gelmedi
BTR başvuru yazısı gelen arkadaş var mı?
biz ayın 16 sında buca olarak toplantı yaptık. 2 tane liseye görevlendirme yapılamadığı için yarıda kaldı toplantı. bugün tekrar yazı geldi ama benim görevlendirmem lisede olduğu için bende sorun olmadı diyeyim.

Geçen hafta belli oldu ve ilçelere gönderildi. 09.02.2015-30.06.2015 tarihleri arasını kapsıyor görevlendirme.

hemenyardim' Alıntı:
Geçen hafta belli oldu ve ilçelere gönderildi. 09.02.2015-30.06.2015 tarihleri arasını kapsıyor görevlendirme.
hocam 30 haziran olmamalı? okul bittikten sonra da mı duracağız, mesai saatleri ne olacak o 2 hafta?

hemenyardim' Alıntı:

neden 30 haziran ??? normalde okulların kapandığı tarih olmaz mı??? öğretmen gibiyiz artık...

Bulunduğunuz okulda görev istediğinizde öncelik sizde mi oluyor yoksa dışardan öğretmen sizin okulu istediğinde ona görevlendirme verilebilir mi veya bilgisayar öğretmeni olduğu için öncelik tanınabilir mi?

simirna' Alıntı:
Bulunduğunuz okulda görev istediğinizde öncelik sizde mi oluyor yoksa dışardan öğretmen sizin okulu istediğinde ona görevlendirme verilebilir mi veya bilgisayar öğretmeni olduğu için öncelik tanınabilir mi?
öncelik bilgisayar öğretmenine ait tabi ki. idarenin insiyatifine kalmış bir durum değil bu.

görevlendirme yazısı henüz gelmedi. peki siz btr gibi okulda duruyor musunuz?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
görevlendirme yazısı henüz gelmedi. peki siz btr gibi okulda duruyor musunuz?

yanlış mı yapıyorum bilemedim ama ben gidiyorum görevlendirildiğim okula. Gitmemem gerek belki ama ek dersim yazılıyor sonuçta diye düşünüyorum.

arkadaşlar ek ders ile ilgili bir sorum olacak...
olur 9 şubatta başladı ama bizim okulun kurumnetine 11'inde geldi. ayın 9 ve 10'unda kendi okuluma gittim. 11'inde gitmedim. 11'i müdür arayıp başka okulda görevlendirildiğimi söyleyince 12 ve 13'ünde gittim.
az önce müdür aradı, 9 ve 10'unda hiç ek ders yazmayacağını söyledi. yaptığı doğru mu? okulda boş yere mi durduk 2 gün?

Arkadaslar İzmir'de btr başvuruları başladı mı ya da ne zaman başlayacak biliyor musunuz?

seyal' Alıntı:
Arkadaslar İzmir'de btr başvuruları başladı mı ya da ne zaman başlayacak biliyor musunuz?

Bugün gelen yazıda öğretmenlerin seminer dönemi çalışmalarını kendi il/ilçelerinde yapması, özür grubu atamaların devam etmesi gibi sebeplerden dolayı mağduriyet yaşanmaması için başvuruların 28 Eylül 2015 tarihi itibari ile alınmaya başlanacağı belirtilmiş.

BBNET
Geri