Instagram açılmıyor.

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar instagram uyarı verdi açılmıyor. Bu uyarı ne demek anlamadım. Farklı bir sosyal medya da kullanmıyoru
Screenshot_20240524-081718.jpg
m.

Ülkemizdeki yasalar nedeniyle yapılan bir şey diye yazdığını hatırlıyorum
Facebook ve Instagram hesapları birlikte mi yoksa ayrı mı yönetilsin diye seçenek te çıkıyordu

BTK'nın resmi internet sitesinde, 2 Ağustos 2024 tarihli ve 490.05.01.2024-608903 sayılı kararla Instagram'a erişimin engellendiği belirtildi. Erişim engelinin, sosyal medya platformunun “katalog suçlar” olarak tanımlanan içerik düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle getirildiği bildirildi.

1.1.1.1 Cloudflare VPN özelliği de var. Çok iyi çalışıyor IOS’ta. Bedava ve sürekli açık bıraksanız bile olur…

Durum mantıksız o kesin ama sosyal medya hesabı olmayınca da hiç o arayışlara girmiyor olmak ayrı bir duyguymuş.

ne sosyal medyaymıs yav nerdeyse ulkeleri yıkacak?onceden sosyal medya mı vardı,icad oldu mertlik bozuldu

ç.başkanı hayırlı cumalar demişti yasağın ilk günü.Vpn kullanırsanız sıkıntı olmaz yani :D

Kullanan nasıl kullanırsa devam etsin.Bence de hepsini kapatsın gitsin de okulda ve sonrası biraz rahat edelim.

ay51 ne safı kardes?

Ülkemize düşman yapı ve kişiler, sosyal medya platformu kapatıldı diye, kıyameti kopardılar, sanki önlerinden ekmekleri alındı, devlet bir karar almış (katılırsınız ya da katılmazsınız) diyor ki herkes T.C kanunlarına uyacak, burası 3. dünya ülkesi değil, ülkesine o kadar düşman var ki (gazeticisinden, sanatçı musveddelerine) ülkemizi 3. dünya ülkeleriyle aynı kategoriye koyuyorlar, düşünce özgürlüğü (hep aynı klişe sözler) adı altında ülkesini hunharca eleştiriyorlar. Cebinde her Türk kimliği taşıyan Türk değil. Adamlar renklerini ortaya çıkarıyorlar, Gelin ülke içinde farklı konularda muhalefet yapalım, ama milli konularda bir olalım.

Anlamıyorum yasakçı zihniyeti anlamıyorum... Gerçekten hiç anlamıyorum... Bir insan neden yasakçı zihniyeti savunur hiç anlamıyorum... Beğenmiyorsan kullanmazsın olur biter ama yasaklamayı neden savunur insan...

Hocam yasakçı zihniyeti savundugumuzdan değil, dünyada klişe bir söz var ya, düşünce, basın özgürlüğü diye. Ülkeler ya da bu paltformu ellerinde tutanları elestirdiginizde hemen ban yiyorsunuz, İtrail örneği YouTube, Facebook vb platformlarda bu ülke aleyhine paylaşım yapamazsınız. Ama bunlar benim ülkeme, değerlerine, mukadesatima saldırilara izin verirler. Siz gidin Amerika, İngiltere'de bölücülük yapin, FBI, CIA, Mi6 hemen indirirler. Eğer devlet büyükleri İtrail, Siyonizmi eleştirdi diye paylaşımları engelliyorlarsa varsın BTK yasak koysun. Hem bu platformlar benim ülkeme değerlerime ne katıyor, her türlü ahlaksızlık, fuhusiyat, dini ve ahlaki değerlere saldırılarilarla dolu. Aile yapımızı derinden sarsttilar. Bunlara kayıtsız kalamayiz

Neyse tartışmaya girmeyeceğim, zaten bağımlısıda değilim, çoğunu da kullanmıyorum, benim kullanıp kullanmamam da sorun değil ama benim toplumumu, gençliğimi zehirliyorlarsa karşılarında dururum.

Neyse tartışmaya girmeyeceğim, zaten bağımlısıda değilim, çoğunu da kullanmıyorum, benim kullanıp kullanmamam da sorun değil ama benim toplumumu, gençliğimi zehirliyorlarsa karşılarında dururum.
Scratch da yasak tebrikler yasakçı zihniyet. Durun karşısında.

Ben mukaddesat, maddi, manevi, ahlaki degerler diyorum, siz Scratch diyorsunuz. Yanlışlar varsa elbette tartışalım ama burada bahsettiğimiz uluslararası platformlarin mafyavari dijital faşizmi.

BBNET
Geri