Onu biliyorum da ne demek isteniyor onu tam anlamadım.Onaylayınca düzelir
Dün bana Facebook’a girişte sordu
Hangi dns acaba? Sorup duruyorlar nasıl açacağız diye.dns değişikliğinde de çalışıyor instagram
Hocam söylemiş.1.1.1.1 Cloudflare VPN özelliği de var. Çok iyi çalışıyor IOS’ta. Bedava ve sürekli açık bıraksanız bile olur…
Dns yi fark etmedimHocam söylemiş.
??Saflar belli olmaya başladı, pasaportların renkleri ortaya çıkıyor
ay51 ne safı kardes?
Ülkemize düşman yapı ve kişiler, sosyal medya platformu kapatıldı diye, kıyameti kopardılar, sanki önlerinden ekmekleri alındı, devlet bir karar almış (katılırsınız ya da katılmazsınız) diyor ki herkes T.C kanunlarına uyacak, burası 3. dünya ülkesi değil, ülkesine o kadar düşman var ki (gazeticisinden, sanatçı musveddelerine) ülkemizi 3. dünya ülkeleriyle aynı kategoriye koyuyorlar, düşünce özgürlüğü (hep aynı klişe sözler) adı altında ülkesini hunharca eleştiriyorlar. Cebinde her Türk kimliği taşıyan Türk değil. Adamlar renklerini ortaya çıkarıyorlar, Gelin ülke içinde farklı konularda muhalefet yapalım, ama milli konularda bir olalım.
Scratch da yasak tebrikler yasakçı zihniyet. Durun karşısında.Neyse tartışmaya girmeyeceğim, zaten bağımlısıda değilim, çoğunu da kullanmıyorum, benim kullanıp kullanmamam da sorun değil ama benim toplumumu, gençliğimi zehirliyorlarsa karşılarında dururum.