Merhaba arkadaşlar.
Benzer ihtiyaç için aynı başlığa yazıyorum.
5000 TL civarı fiyata kadar olan çocuk takip saatlerinde kullanıp memnun kaldığınız güncel bir model var mı.
Mediamarkt ta Bilicra Connect modelini çok övdüler. ortam dinleme ve koldan çıktığında ebeveyne bildirim gelmesi gibi özellikler saydılar.
Yorumları arattığımda servisinin hiç ilgilenmediği her şeye kullanıcı hatası denilip ücret istediğine dair çok sayıda şikayet var.
Tcl iyi diye duydum. Ben bilicra vision almıştım 2 yıl evvel. Temmuz sonunda bataryası şarj olmuyor diye yolladım. Batarya değişti. Hatta isterseniz bunu alıp yeni modeli gönderebiliriz dönüşüm kampanyası ile ile dediler. Fiyat farkı söylediler ama hatırlamıyorum. 2100 müydü neydi. Dedim zaten kızım da kullansa 2 sene yeter dedim. Konum olarak iyi çalışıyor. Arada tek baz istasyonuna bağlanırsa hata payı olabiliyor ama sıkıntı yaşamadım.
Tcl kullanan arkadaşlarım da memnun olduğunu söyledi. Ben Türk satıcı diye bilicra tercih ettim. Teknik servisini de beğendim. Hatta bu yeni pil 3 gün kadar gidiyor. Gece 11'e şarjdan çektim. Baktım şarj 95 gösteriyor.
Ortam dinleme yok benimkinde. Gerekte yok. Ama koldan çıktığında, şarj azaldığında, güvenli bölgeden çıktığında, rehber dışında biri aradığında bildirim geliyor. Rehber dışında arayana izin vermiyor saatte.
Yenisinde görüntülü konuşma vs varmış.
Şikayet sitelerini kullanıyorum ama oradaki yorumlara bakmıyorum. Çünkü sadece şikayet var oralarda. Marka kötüdür gerçekten doğrudur ama orada şikayet olması gerçekten kötü olduğunu göstermiyor bence.
Mesele güncelleme, stabil çalışma gibi konularda iphone çok iyi ama oraya baksam dünyanın en kötü markası çıkıyor.
Ben servis süreci yaşadım ve sıkıntı olmadan halloldu şükür. 22 Eylül'de bitiyor garanti. Kaybedecek birşey yok salayım dedim WhatsApp, telefon her iletişim kurduğumda yardımcı oldular ve pili değiştirdiler. Cam çatlaktı bundan dolayı kullanıcı hatası derler mi dedim ama camı değiştirmeyi de teklif ettiler parasıyla. Gerek yok dedim sadece pil değişti. Ben o sebeple olumlu gördüm ama başkası sorun yaşamıştır haksız yere birşey diyemem.