Kutuya kovman gerekiyor kendini kutusu şart değil. Parçaların hepsine gerek yok sorunlu parçayı gönderme yeterli.acer50' Alıntı:hocam ilk kez et ve tablet olan okulda görev yapıyorum, arızalı ürünler için arıza kaydı oluşturmama gerek yok mu? mutlaka kutusuyla mı göndereyim? bütün parçalarını göndermeme gerek var mı?
MNG kargo firmasını arayın gelip alırlar şayet gelmezlerse kendinizde MNG şubesine bırakabilirsiniz ücretsiz götürüp getirirler.acer50' Alıntı:Pbys den öğrencinin tc nosunu girdiğimde kayıt bulamıyor, tabletin seri numarası filan silinmiş zaten. Elimdeki kutulardan herhangi birine koyup göndereyim, kargo.şirketinin gelip alması mı gerekiyor, biz mi.götürüyoruz? Hangi kargo şirketi alacak? Gm müşteri hizmetlerini aradım ama 20dk beklemeden somra pes ettim kapattım
Sistemin önceki sürümünde vardı ama yeni sürümde yok genelde sistem otomatik aktarıyor sizde de aktarılmıştır siz garantiye gönderin.acer50' Alıntı:yönergede şöyle anlatmış durumu:
Öğrencinin yer değişikliği
MADDE 8- (1) Öğrencinin nakil durumunda TBS’yi başka okula götürülebilmesi
için cihaz TİF üzerinde kayıtlı olmalıdır.
(2) Öğrencinin eski okulunda ve yeni okulunda TBS’nin nakil işlemi PYBS sistemi
üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilir. Nakil işleminin otomatik olarak gerçekleşip
gerçekleşmediğinin okullar tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir
nedenden dolayı nakil işleminin gerçekleşmemesi durumunda PYBS sistemindeki iletişim
formundan bildirimde bulunulur.
(3) Eğitimde FATİH Projesi kapsamında olmayan özel ve yaygın eğitim
kurumlarına kaydını aldırmış olan ve/veya mazeretsiz devamsızlık süresini doldurmuş
öğrencilere TBS verilmez.
(4) Madde 12’deki mücbir sebeple daha önce tablet almamış öğrenci nakli ve
madde 6.1’deki görevlilerin nakli durumunda il/ilçe MEM, Genel Müdürlük ambarlarında
tutulan tablet bilgisayar setleri okul müdürlüğünün ve ilgili birimin talep yazısıyla ilgiliye
Madde 5’teki prosedürle teslim edilir.
ben pybs sisteminde iletişim formu nerede onu bulamadım, kayıp çalıntı filan bildirebiliyoruz ama bu konuda bahsedilen herhangi bir bölüm yok
Hocam kayıt girme zorunluluğun yok sen bir kağıda adını soyadını tc sini okulunu yaz gönder. Aha sana formuda ekliyorum formu doldur çıktısını al kutuya koy gönder.acer50' Alıntı:sanırım aktarılmamış, öğrenci tc numarasından bulamıyorum, dolayısıyla arıza kaydı oluşturamıyorum, üstelik tabletin seri numarası silinmiş, ordan da arama yapamıyorum