ilçe memde btr olmak

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bulunduğum ilçe milli eğitim müdürlüğünde görev alabileceğim söylendi 1 gün okulda 4 gün 8-5 ilçe memde bulunmam gerekiyormuş sizin görüşlerinizi almak istedim?

Hiç bi getirisi olmadığı gibi fazla çalışmış olursunuz. Memurlar yan odada fındık kırıp sohbet ederken yazışma bile sizin işiniz olur çıkar

hocam ben aynı şekilde çalışıyorum. ilçe küçük ara sıra yoğunluk olsada iyi vakit geçiyor. memurlar yapamadıkları ufak tefek işlerde sizden yardım isterler. bu aralar dys olayları olduğu için büyük ihtimalle sizden faydalanmak isteyeceklerdir. bu konudada sağolsun habib hocamızın videoları işini görür.

kemalatik' Alıntı:
Hiç bi getirisi olmadığı gibi fazla çalışmış olursunuz. Memurlar yan odada fındık kırıp sohbet ederken yazışma bile sizin işiniz olur çıkar
burada tavır koymak önemli :D

bugün bulunduğum ilçedeki diğer Anadolu Lisesi müdürü beni kendi okulu için istedi. usulünce gidemeyeceğimi söyledim adam ısrar ediyor, bizim okula da bir gün gelin tahtalara bakın diyor.. Ben kendi okulumdaki tahtalara yetişemiyorum dedim.. Adam inatçı ilçeye yazı yazmak zorunda kalacağım diyor dedim siz yazın ben de tersi istikamette işlem yapacağım.. Hemen itirazı dilekçemi yazıyorum. Ondan sonra bu vatandaş tavrını yumuşattı.. Bu kadar katı olmayın hocam diyor.. Vaktiniz varsa gelin bir bakın falan vs. İki ayrı okulda BTR olunur mu arkadaş?

size yazılı olarak görevlendirme belgesi geldi mi? imzalamayın derim. sendikanız ve idarecilerinizle görüşün.

belgede ne yazıyor. Eğer sizi ilçe MEM 'de BTR yapacağız, yaptık diyorlarsa yanlış.
BTR'ler Fatih projesinin uygulandığı bir kurumda veya (etkin ve çalışır vaziyette ) BT sınıfının (Bilgisayar Laboratuarının) olduğu okullarda görevlendirme yapılabilir. BT_Rehberligi_Gorevi yazısı Madde1.

ilçe mem'de memurlarla (düzeltme burada, hakaret içerikliydi silindi) cebelleşmeyin.

ilçede bulunup ne yapacakmışsınız. işinize geliyorsa yapmak istiyorsanız yapın, ancak tavsiye etmem.

post1453261.html#p1453261

Ekli dosyalar

dengem' Alıntı:
bugün bulunduğum ilçedeki diğer Anadolu Lisesi müdürü beni kendi okulu için istedi. usulünce gidemeyeceğimi söyledim adam ısrar ediyor, bizim okula da bir gün gelin tahtalara bakın diyor.. Ben kendi okulumdaki tahtalara yetişemiyorum dedim.. Adam inatçı ilçeye yazı yazmak zorunda kalacağım diyor dedim siz yazın ben de tersi istikamette işlem yapacağım.. Hemen itirazı dilekçemi yazıyorum. Ondan sonra bu vatandaş tavrını yumuşattı.. Bu kadar katı olmayın hocam diyor.. Vaktiniz varsa gelin bir bakın falan vs. İki ayrı okulda BTR olunur mu arkadaş?
Muğla'da iki okulda BTR görevlendirmesi olmuyor. Arkadaşa il eğitici formatörlerin varlığından bahset, BTR üzerine işleyişi il milli eğitim adına onların tekiplediğini de söylemeyi unutmayın. onlarla görüşsün. asla ikinci fatih okulunu kabul etmeyin. Haberiniz olsun olmasın, her şeyi size atarlar, suçlanırsınız. "O bakıyordu" denir, olur. can sıkarsınız.

Sizi sıkıştırması, ayrıca tartışılacak konu.Nasıl olur da sen geleceksin boş zamanında diyebiliyor. :shock:

Ayrıca başka bir okulda görev alma , 1 gün çalışma veya boş zamanlarda gitme olayını nasıl düzenlenecekmiş. Hocam devlet kurumlarındayız, emaneten iş olmaz. Bu keyfiyeti kendisine verecek yazıyı nerden bulacak bu arkadaş. vali veya kaymakam tanıdıksa zorlar sadece.

Sayın Hocam,

Özveri isteyen bir iş. Artıları da var eksileri de var. Benim için fark etmez. Çalışırım diyorsanız geçin. Yoksa geçmeyin.

İyi çalışmalar.

Hocam evelki sene ayni anda 4 ayri kurumda calisiyordum ilcede btr idim 1 gun kendi okulumda btr idim 3den sonra Fatih egitimleri veriyordum 1 gunde universitede ders veriyordum getirisi su oldu cok cevrem oldu kendimi gelistirdim para lazimdi o donem iyi para aliyordum ve isler birbirini tetikledi ilcede calisiyorsa Fatih pro. yapar onu yapiyorsa uni.de de ders verir diye zincirleme iş tamlamasi oldu onun ustunede birsuru is geldi ama bir sure sonra nereye kosacagimi bilemedim goturusu cok yoruldum okul mudurumle papaz oldum ve birsure tel.larim hic susmadi tel. fobisi olustu. Zamanin varsa bekarsan.bekleyenin yoksa sinirlerinde saglamsa git derim git ve uyanik ol sube mudurleriyle falan takil.Yada kendini gelistirmis akli selim bikac memur cikar ilceden onlardan faydalan bir laf vardir cok gezen bilir diye nekadar gezersen okadar bilgin artar

Enterprise' Alıntı:
.... sinirlerinde saglamsa git derim git ve uyanik ol sube mudurleriyle falan takil.Yada kendini gelistirmis akli selim bikac memur cikar ilceden onlardan faydalan bir laf vardir cok gezen bilir diye nekadar gezersen okadar bilgin artar
hocam çok haklı.
velhasıl şube müdürleri marabaların (iş yaptıracağı adamla ne işi olsun :? ) yüzüne bile bakmıyor :-1: , il'ine ilçesine göre değişiyor zannımca. Çalıştığınız ilçeyi ve aklı selim memurları :puhaha: söyleyinde tayin isteyeyim oraya. hem çok gezmiş olurum.

hiç bu kadar gülmemiştim.

ercinc98' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
.... sinirlerinde saglamsa git derim git ve uyanik ol sube mudurleriyle falan takil.Yada kendini gelistirmis akli selim bikac memur cikar ilceden onlardan faydalan bir laf vardir cok gezen bilir diye nekadar gezersen okadar bilgin artar
hocam çok haklı.
velhasıl şube müdürleri marabaların (iş yaptıracağı adamla ne işi olsun :? ) yüzüne bile bakmıyor :-1: , il'ine ilçesine göre değişiyor zannımca. Çalıştığınız ilçeyi ve aklı selim memurları :puhaha: söyleyinde tayin isteyeyim oraya. hem çok gezmiş olurum.

hiç bu kadar gülmemiştim.

İl ilçelerdeki bütün memurlar salak mı yani? Hocam 2 ayrı ilçede çalıştım çok değerli memurlarla da çalıştım tabi içlerinde atm memurları da vardı ama hepsi bir değil. Maraba derken siz kendiniz maraba olarak görüyorsanız bir şey diyemem ben bir bardak çayını içip sohbet edebileceğim babacan il ilçe müdürleri ve şube müdürleri de gördüm burnu kaf dağında ne oldum delisi olanlarını da çalıştığım il İstanbul Hocam isterseniz özelden bahsettiğim ilçeleri de yazabilirim.

Enterprise' Alıntı:
İl ilçelerdeki bütün memurlar salak mı yani? Hocam 2 ayrı ilçede çalıştım çok değerli memurlarla da çalıştım tabi içlerinde atm memurları da vardı ama hepsi bir değil. Maraba derken siz kendiniz maraba olarak görüyorsanız bir şey diyemem ben bir bardak çayını içip sohbet edebileceğim babacan il ilçe müdürleri ve şube müdürleri de gördüm burnu kaf dağında ne oldum delisi olanlarını da çalıştığım il İstanbul Hocam isterseniz özelden bahsettiğim ilçeleri de yazabilirim.
Hocam lütfen alınganlık yapmayın, ben size birşey demiyorum. İllerde sorun olmadığı herkesin malumu.
Zira iller istemedikleri, çalışmayan memurları ilçelere atıyor ki, (abartmıyorum) 6 tane sürgün ki bunların 2'si şef tanıdığım oldu şimdiye kadar.

merkez nüfusu 35.000'i geçmeyen yerlerde çalıştım. Eğer BT öğretmeni ilçeye çağrılıyorsa, orada kesin işgüzar memurlar vardır. İş yamama ustası, bizlerde onların marabasıyız. İlçedeki öğretmene yaptırılan her işin (daire işlerini kasdediyorum, projeler, yarışmalar, jürilikler hariç) angarya olduğunu buradaki ilçe mem şube müdürümün yüzüne karşı söyledim.

Marabayım, marabasın, marabayız, marabalar.

ercinc98' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
Hocam lütfen alınganlık yapmayın, ben size birşey demiyorum. İllerde sorun olmadığı herkesin malumu.
Zira iller istemedikleri, çalışmayan memurları ilçelere atıyor ki, (abartmıyorum) 6 tane sürgün ki bunların 2'si şef tanıdığım oldu şimdiye kadar.

merkez nüfusu 35.000'i geçmeyen yerlerde çalıştım. Eğer BT öğretmeni ilçeye çağrılıyorsa, orada kesin işgüzar memurlar vardır. İş yamama ustası, bizlerde onların marabasıyız. İlçedeki öğretmene yaptırılan her işin (daire işlerini kasdediyorum, projeler, yarışmalar, jürilikler hariç) angarya olduğunu buradaki ilçe mem şube müdürümün yüzüne karşı söyledim.
Marabayım, marabasın, marabayız, marabalar.
% 70 haklısınız aslında Hocam ama krizi fırsata çevirmeyi bildikten sonra çalışılanher işten fayda geleceğini düşünüyorum.

BBNET
Geri