burada tavır koymak önemlikemalatik' Alıntı:Hiç bi getirisi olmadığı gibi fazla çalışmış olursunuz. Memurlar yan odada fındık kırıp sohbet ederken yazışma bile sizin işiniz olur çıkar
Muğla'da iki okulda BTR görevlendirmesi olmuyor. Arkadaşa il eğitici formatörlerin varlığından bahset, BTR üzerine işleyişi il milli eğitim adına onların tekiplediğini de söylemeyi unutmayın. onlarla görüşsün. asla ikinci fatih okulunu kabul etmeyin. Haberiniz olsun olmasın, her şeyi size atarlar, suçlanırsınız. "O bakıyordu" denir, olur. can sıkarsınız.dengem' Alıntı:bugün bulunduğum ilçedeki diğer Anadolu Lisesi müdürü beni kendi okulu için istedi. usulünce gidemeyeceğimi söyledim adam ısrar ediyor, bizim okula da bir gün gelin tahtalara bakın diyor.. Ben kendi okulumdaki tahtalara yetişemiyorum dedim.. Adam inatçı ilçeye yazı yazmak zorunda kalacağım diyor dedim siz yazın ben de tersi istikamette işlem yapacağım.. Hemen itirazı dilekçemi yazıyorum. Ondan sonra bu vatandaş tavrını yumuşattı.. Bu kadar katı olmayın hocam diyor.. Vaktiniz varsa gelin bir bakın falan vs. İki ayrı okulda BTR olunur mu arkadaş?
hocam çok haklı.Enterprise' Alıntı:.... sinirlerinde saglamsa git derim git ve uyanik ol sube mudurleriyle falan takil.Yada kendini gelistirmis akli selim bikac memur cikar ilceden onlardan faydalan bir laf vardir cok gezen bilir diye nekadar gezersen okadar bilgin artar
ercinc98' Alıntı:hocam çok haklı.Enterprise' Alıntı:.... sinirlerinde saglamsa git derim git ve uyanik ol sube mudurleriyle falan takil.Yada kendini gelistirmis akli selim bikac memur cikar ilceden onlardan faydalan bir laf vardir cok gezen bilir diye nekadar gezersen okadar bilgin artar
velhasıl şube müdürleri marabaların (iş yaptıracağı adamla ne işi olsun :? ) yüzüne bile bakmıyor :-1: , il'ine ilçesine göre değişiyor zannımca. Çalıştığınız ilçeyi ve aklı selim memurlarıuhaha: söyleyinde tayin isteyeyim oraya. hem çok gezmiş olurum.
hiç bu kadar gülmemiştim.
Hocam lütfen alınganlık yapmayın, ben size birşey demiyorum. İllerde sorun olmadığı herkesin malumu.Enterprise' Alıntı:İl ilçelerdeki bütün memurlar salak mı yani? Hocam 2 ayrı ilçede çalıştım çok değerli memurlarla da çalıştım tabi içlerinde atm memurları da vardı ama hepsi bir değil. Maraba derken siz kendiniz maraba olarak görüyorsanız bir şey diyemem ben bir bardak çayını içip sohbet edebileceğim babacan il ilçe müdürleri ve şube müdürleri de gördüm burnu kaf dağında ne oldum delisi olanlarını da çalıştığım il İstanbul Hocam isterseniz özelden bahsettiğim ilçeleri de yazabilirim.
öyleyse,botecii00' Alıntı:hocam benim çağrıldığım yer merkez ilçe evimle arası 20 dakika .
:+1:habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Özveri isteyen bir iş. Artıları da var eksileri de var. Benim için fark etmez. Çalışırım diyorsanız geçin. Yoksa geçmeyin.
İyi çalışmalar.
% 70 haklısınız aslında Hocam ama krizi fırsata çevirmeyi bildikten sonra çalışılanher işten fayda geleceğini düşünüyorum.ercinc98' Alıntı:Hocam lütfen alınganlık yapmayın, ben size birşey demiyorum. İllerde sorun olmadığı herkesin malumu.Enterprise' Alıntı:İl ilçelerdeki bütün memurlar salak mı yani? Hocam 2 ayrı ilçede çalıştım çok değerli memurlarla da çalıştım tabi içlerinde atm memurları da vardı ama hepsi bir değil. Maraba derken siz kendiniz maraba olarak görüyorsanız bir şey diyemem ben bir bardak çayını içip sohbet edebileceğim babacan il ilçe müdürleri ve şube müdürleri de gördüm burnu kaf dağında ne oldum delisi olanlarını da çalıştığım il İstanbul Hocam isterseniz özelden bahsettiğim ilçeleri de yazabilirim.
Zira iller istemedikleri, çalışmayan memurları ilçelere atıyor ki, (abartmıyorum) 6 tane sürgün ki bunların 2'si şef tanıdığım oldu şimdiye kadar.
merkez nüfusu 35.000'i geçmeyen yerlerde çalıştım. Eğer BT öğretmeni ilçeye çağrılıyorsa, orada kesin işgüzar memurlar vardır. İş yamama ustası, bizlerde onların marabasıyız. İlçedeki öğretmene yaptırılan her işin (daire işlerini kasdediyorum, projeler, yarışmalar, jürilikler hariç) angarya olduğunu buradaki ilçe mem şube müdürümün yüzüne karşı söyledim.
Marabayım, marabasın, marabayız, marabalar.