Milli Eğitim Bakanlığı 24-26 Şubat 2010 tarihleri arasında yaklaşık 200 kişinin katılacağı çalıştay düzenleyerek “ilköğretim ve ortaöğretim kurumları haftalık ders çizelgelerinin; haftalık toplam ders saati sayısı, ortak dersler, alan/dal dersleri, seçmeli dersler ve seçmeli derslerin seçiminde karşılaşılan sorunlar, genel ve mesleki ortaöğretim kurumlarında 9. Sınıfların ortak olması, yatay ve dikey geçişlerde denklik işlemleri, alan/dal seçiminim hangi sınıflarda belirleneceği, yükseköğretime geçişte alınan derslerin ve ders saatlerinin yeterliliği gibi konuların” değerlendirilmesini amaçlamaktadır.
arkadaşlar lütfen takip edelim katılalım kimsenin bizim yazdığımızdan çizdiğimizden sıkıntılarımızdan haberi yok. hatta umursamıyorlar da... bu çalıştayda zaten çocuklar bilgisayar kullanmayı biliyor diye bu dersi kaldırmayı uygun gören insanlar bolca konuşma fırsatı bulacak.
arkadaşlar lütfen takip edelim katılalım kimsenin bizim yazdığımızdan çizdiğimizden sıkıntılarımızdan haberi yok. hatta umursamıyorlar da... bu çalıştayda zaten çocuklar bilgisayar kullanmayı biliyor diye bu dersi kaldırmayı uygun gören insanlar bolca konuşma fırsatı bulacak.