akşam saatlerinde samsundan erzurum kars ığdıra gelmekte olan ıgdırlı fırmasına nedeni bilinmeyen bi saldırı gerçekleşti. Otobüs ORDUDA yolcu alırken sol tarafındaki bütün camlar içinde çoluk çocuk hasta yaslı türk kürt öğretmen polis asker sivil vatandaş demeden patlatıldı. Şimdi size soruyorum hangi amaçla bu orduda yaşanan olayda bu yolcularda içinde iken böyle bir saldırıyı gerçekleştirdiler ne yani doğu firmasına zarar verince vatanpervermi oldular. hadi onların allah bin türlü belasını versin
peki size soruyorum firma içindeki insanları magdur eder mi eksi bilmem kaç derecede erzurumdan sarıkamıştan karstan bu yolcular nasıl gececekler zira en son aldığım habere gore patlayan camlara naylon cekıyorlarmıs
ikincisi bu nasıl bir anlayış zihniyettirki doğunun bir firması olduğu için böyle haince bir saldırı gerçekleşebiliyor.
Şimdi bunu yapanlar vatanpervermi oldular....Hatta bunu yapanlarla alakalı bir soy sop muhabbetine girerdim ya neyse durum müsait değil
peki size soruyorum firma içindeki insanları magdur eder mi eksi bilmem kaç derecede erzurumdan sarıkamıştan karstan bu yolcular nasıl gececekler zira en son aldığım habere gore patlayan camlara naylon cekıyorlarmıs
ikincisi bu nasıl bir anlayış zihniyettirki doğunun bir firması olduğu için böyle haince bir saldırı gerçekleşebiliyor.
Şimdi bunu yapanlar vatanpervermi oldular....Hatta bunu yapanlarla alakalı bir soy sop muhabbetine girerdim ya neyse durum müsait değil