3 yıllık dv6187 ea kullanıcısıydım, artık değilim, çünkü çalışmıyor. toplam 5 kere servise gitti. ortalama 20'şer günden garanti süresince yaklaşık 3 ay bilg. kaldığıma mı yanayım neye yanayım. 2 kere anakartı değişti, tekrar değişmesi lazım ama garantisi bitti.ona para vereceğime alırım elime çekici kırarım daha iyi. yakın çevremdeki arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim zamanında onlar da aldılar hiçbirimizin başı dertten kurtulmadı. wireless sorunu, ısınma, pil, ekran kartı çipseti,2 uzun 1 kısa sinyal,boot etmeme, cd cürücü kapağı, kendi kendine açılma, kamera, spekarlar,power butonu... çeşitli kronik arızaları. donanımhaber forumda bi araştır istersen. şu kadar söyliyeyim hayatının hatasını yaparsın. alırken babam yanımdaydı demişti oğlum bu alet çin malı diye. ben de sallamamıştım. resmen dökülüyo. dış görünüşü tasarımı güzel başka da bi haltı yok. o zamanın parasıyla 2200 TL vermiştim. şimdi makine yatıyo. yeni bi tane masaüstü bilg. topladım keyfime bakıyom şimdi. zor unutmuştum lanet laptopu yine hatırladım bak.