Hp Pavillion Notebook

Kodla Büyü

saimserin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar HpPavillion DV-6 Serisi bir notebook almayı düşünüyordum.Biraz internette araştırma yaptıktan sonra Hp notebookların özellikle pvl-5 ve pvl-6 serilerinin ciddi hatalar verdiğini kullanıcı yorumlarından okudum.Bilgisayarlar tasarım olarak çok hoşuma gidiyor.Cidden hp-pvl'den uzak durmak gerekiyor.Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz.Şimdiden teşekkürler...

hocam sadece şunu söyleyeyim. ÇOK FAZLA ISINIYOR. Kış memlketindeysen alabilirsin :D

İnanılmaz bir ısınma sorunu var hocam.Kışın fırtına gbi olan bilgisayar Mayıs-Eylül arasında 1 saat bile çalışmadan ısıdan kapanıyor. Ama performans olarak ısıyı ayarlabilirsen hem şekli güzel hem performansı.

Dv-6 larda üretim hatası var diyorlar.Bimekste kampanya dahilinde bir dv-6 var almayı düşünüyordum.Yalnız bu söz kafamı karıştırdı arkadaşlar ben de siz değerli arkadaşlarıma bir danışayım dedim...

ısınma sorunu basit ben fanını açtım temizledim şimdi sorun yok ama ben yinede tavsiye etmiyorum kesinlikle toshibaaaaa diyorum

5. sene-i devrini yaşıyoruz dv9097ea ile.Memnun muyum? hayır verdiğim paraya değmedi.Ama hiç başımı ağrıttımı? hayır asla...Sorun çıkartmadı hiç.Hatta 5 senedir hiç format atmadım :)
9 serisinde bi sorun duymadım şimdiye kadar.ısınma problemi filanda olmuyor.masa üstü pc gibi kullanıyorum zaten.sürekli açık...yaz-kış..

bende dv5 serisiden var(10 ay önce aldım) yazın adana mersin deydim.
herhangi bi dizüstü na kadar ısınıyosa o kadar ısınıyodu.
farcry2 crysis2 deadspace gibi oyunlarıda çatır çatır oynadım,ısı artmasından kapanma hiç olmadı. :+1:

hp compaq presario vardı ısınmaktan kendini kapatıyodu ekranı bozuldı gitti garantiden pv6 core duo verdiler (t4300) ısınma var biraz ama ööle abartılacak da bi tarafı yok pv6 nın ben kullanıyorum ısınma sorunu yok diyebilirim

Geçen hafta hepsiburada.com dan dv5-1375ET modelini çok uyguna aldım. Özellikleri süper. 320GB 7200 Hrpm core 2 duo 2,53 GHz 4 GB DDR3 1 GB Ati HD 4650 ekran kartı. kampanyadaydı 1620 TL'ye aldım. Yok yok e-sata, parmak izi, bluotooth süper bir makina. Isınmadan bahsetmeyi bırak sesden bahsetmek hakaret olur.

saim hocam hp yerine asus veye tosiba alsan daha iyi olur diye düşünüyorum. tabi karar senin..

3 yıllık dv6187 ea kullanıcısıydım, artık değilim, çünkü çalışmıyor. toplam 5 kere servise gitti. ortalama 20'şer günden garanti süresince yaklaşık 3 ay bilg. kaldığıma mı yanayım neye yanayım. 2 kere anakartı değişti, tekrar değişmesi lazım ama garantisi bitti.ona para vereceğime alırım elime çekici kırarım daha iyi. yakın çevremdeki arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim zamanında onlar da aldılar hiçbirimizin başı dertten kurtulmadı. wireless sorunu, ısınma, pil, ekran kartı çipseti,2 uzun 1 kısa sinyal,boot etmeme, cd cürücü kapağı, kendi kendine açılma, kamera, spekarlar,power butonu... çeşitli kronik arızaları. donanımhaber forumda bi araştır istersen. şu kadar söyliyeyim hayatının hatasını yaparsın. alırken babam yanımdaydı demişti oğlum bu alet çin malı diye. ben de sallamamıştım. resmen dökülüyo. dış görünüşü tasarımı güzel başka da bi haltı yok. o zamanın parasıyla 2200 TL vermiştim. şimdi makine yatıyo. yeni bi tane masaüstü bilg. topladım keyfime bakıyom şimdi. zor unutmuştum lanet laptopu yine hatırladım bak.

Hocam Teknoloji şanş işidir biraz biliyoruz hepimiz. Bende dv5 serisi pavillion var.Çok memnunum. Hiç sıkıntı çıkarmadı ve hızlı bir makina.

kolemans hocama katılıyorum. 6 sene önce fujitsu almıştım, millet alınmaz bu, bikaç ayda atarsın dediler. 6 yıldır servise 1 kez bile gitmedim

okyanus41' Alıntı:
kolemans hocama katılıyorum. 6 sene önce fujitsu almıştım, millet alınmaz bu, bikaç ayda atarsın dediler. 6 yıldır servise 1 kez bile gitmedim
hocam fujitsu kötü diye kim demişse bu işten anlamıyor demektir. fujitsunun Türkiyedeki servis ağının yaygın olmaması sebebiyle tavsiye edilmiyor.

bende de vardı hp pavilion çok fazla ısınıyordu ve sürekli kapanıyordu. Servise gitti geldi daha beter oldu bir daha gitti zaman aşımından para iadesi istedim servistekiler de bu cihazların soğutucusuz çalışmayacağını söylediler ben de dedim o zaman yanında soğutucu hediye edilsin :) şimdi packard bell TJ 65 aldım gayet memnunum tavsiye ederim.

BBNET
Geri