honda sivic mi dacia duster mi

Kodla Büyü
2. el 2007 honda otomatik elegance (full) aldım geçen yıl. (31 bin tl) benzin masrafı fazla olduğu için geçen mayıs ta gaz taktırdım.
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım konfor olarak üst sınıf araçlarla yarışır. genelde arka koltuklarda ayaklar sıkışır ama civic de yayla gibi,
ayrıca direksiyondan kullanım da ayrıca bir zevk
uzun lafın kısası civic derim başka birşey demem :+1:

Honda CIVIC Elegance alın derim pişman olmazsınız.Sportif keskin bakışlarıyla göz kapmaştırıyor.

2011 honda civic sahibi olarak hondayı alırken iki özelliğini bilmeni isterim arkadaşım. 1. Hondaların amortisörleri berbat, en ufak bir çukurda tak tak sesleri geliyor. 2. olarak da 150 km civarında araçta ne lastik sesi ne de motor sesi var lakin, arabanın on camın oralarda sanki rüzgar sesi var. Bu fabrikasyon hatasıdır diye iki defa servise gittim ve bu modellerin böyle olduğunu öğrendim. Hatta inanamadım başka bir aracı test ettim. Malesef öyle imiş. Bu iki eksi özelliğini bilmeni isterim. Bundan önce de sıfır toyota kullanmıştım bu yeni kasaların bir önceki modeli idi o da 2006 sol idi. O daha da berbattı çünkü onda lastik sesi ve motor sesi olduğu gibi içerdeydi. Dolayısıyla alırken bu iki özelliğini bilmeni istedim. Ha duster ile karşılaştırılır mı bence karşılaştırılmaz. Bu iki özelliğinin dışında dört dörtlük araç. Ama 45 milyar verip arabanın küçücük çukurta tak tak etmesi ve 150 km're hızda rüzgar sesi duyulması içeride insanın ağırına gitmiyor desem yalan olur. Hayırlısı olsun şimdiden...

Honda almaya gitmiştim bagajını görünce vazgeçtim ve Opel Astra sedan aldım. 2 cocugum var ve cocuklardan birinin baston kadar bebek arabasını arkadaşın ford fiestasının bagajına sığdıramayınca(araba tüplü idi) bu konunun önemini anladım. Ne yapayım ben motorsiklet gibi arabayı. Çoluk çombalak yoksa, bekarsan yada yenı evlıysen düşünülebilir. Çünkü ihtiyacınız sadece bir iki ufak valizdir. Ancak cocuklarınız varsa arabanın içi ve bagajıda kullanışlı olması gerekıyor. Hondanın yere yakın olmasıda dezavantaj hep otoyolda kullanmıyacaz arabamızı yani.

Başa dönersek niceleyin Hondanın bagajı 375 litre opel astranın bagajı ise 480 litre.arada tam 105 lıtre fark var. ayrıca Alman malı. japonların zırt pırt hatalı uretımınden dolayı gerı cağırdıgı toyota ve honda gıbı uretım hatası bu arabalarda henuz gorulmedı. Kaldı ki Japonyadaki deprem olayından sonra japon araçlarının yedek parça sıkıntısı yaşanacağıda piyasaların malumu.

Fransız arabalarını hiç düşünmedim zaten bugunku haberlerde vardı müşteri memnuniyeti en kötü marka renault. Citroen ve peugeot dışarıda ne kadar gürültü varsa hepsini içeri alıyor.

saycan' Alıntı:
japonların zırt pırt hatalı uretımınden dolayı gerı cağırdıgı toyota ve honda gıbı uretım hatası bu arabalarda henuz gorulmedı.

Hocam benim bildiğim Türkiye pazarında böyle bi durum yaşanmadı.

Ayrıca adamların araçlarını çağırmasını olumsuzluk olarak görmeyin bence. Her arabada bir kusur var, geri çağırayım da bakayım diyenler Japonlar.

Saygılar

İkisi arasında tabiki honda. Ama bence TSI motorlu bir octi düşünmelisin. Elegance paketi 45,770. Pazarlıkla 44,000 e bırakırlar sölemedi deme. Yılda 10,000 km yi geçmeyecekse bence benzinli al ;)

tabiki honda. ama alternatif olsun diyosanız da 2010 avensis i 40000-42000 civarında alabilirsinz.

Ekli dosyalar

• toyota_avensis_2009_dailyautoru.jpg
    toyota_avensis_2009_dailyautoru.jpg
    62.8 KB · Görüntüleme: 1,183
bu soruyu japonlara yapılmış bir hakaret olarak algılamak lazım :)

androjen' Alıntı:
45000 üst sınırlı bir otomobil almak istiyorum.

bir birine zıt iki araç arasındayım.
1. honda sivic 2. dacia daster.
honda hayalimdeki araç. daster ise hem otomobil hem suv hemde ticari gibi geniş.

44-45 civarı fiyatalara alınabilecek 0 araç ve 30 civarı 2.el araç bakıyorum.
tavsiyeniz nelerdi
Hocam sen boşver hondayı dacia duster yakısır sana daha civic yazamayan hondanın bütün karizmasını yerle bir ettin artı dacia ile karşılaştırman bile hakarettir.

HONDA CIVIC -DACIA niye böyle bir karşılaştırma yaptınız ki hocam.Şaşırdım.Vallaha Honda Civic özellikle 2007 ve sonrası süper araçları var.Uçak kokpiti gibi göğüs kısmı zaten japon aracı dacia ile kıyas bile etmem.Saygılarımla

honda almayın, nükleer santral patladı, yedek parçalar radyasyonlu gelir :)

androjen' Alıntı:
45000 üst sınırlı bir otomobil almak istiyorum.

bir birine zıt iki araç arasındayım.
1. honda sivic 2. dacia daster.
honda hayalimdeki araç. daster ise hem otomobil hem suv hemde ticari gibi geniş.

44-45 civarı fiyatalara alınabilecek 0 araç ve 30 civarı 2.el araç bakıyorum.
tavsiyeniz nelerdi
Tabiki Civic hocam. Duster elinde kalır.

BBNET
Geri