Hollanda Belçika lüksemburg

Kodla Büyü

yasef0606

Site Gezgini
Merhaba yazın plan yaptık uçak biletleri aldık. Daha önce bu ülkelere giden arkadaşlar , kalacak yer konusunda öneride bulunursa çok sevinirim.Birde dikkat etmemiz gereken bir husus varsa forum sayfalarında yazılmayan özellikle

Airbnb kalacak yer bakınız.
Havası 20 25 derece nemli serin .
Amsterdam red light caddesi . Çocuk varsa gitmeyin ( Adult +18 )
Bruksel de kapkaç olayları cok oluyor dendi ara sokaklara pek gitmedik.
20 euro üstü nakit pek hoş bakılmıyor bozuk yok vs deniyor.
Genelde su pahalı bize göre.
Lüksemburga en yakın yer köln düsseldorf low coast ucak bulabılirsiniz . Türkiyenin bir çok ilinden uçuş var.
Irkçılık vs olay oluyor dendi ben karşılaşmadım .
İtalya ve İspanyada hava limanı çalışanları eylemde idi bi ara. Oraları da bi sormak lazım .
Pasaport polisleri bazen çok sorguluyor en azından kendinizi ifade edecek kadar ingilzice olsun yapay zeka vs ile de anlaşırsınız.
Kaç para var dönüş bileti vs sordular bazen sormuyorlar belli de olmuyor.
Flix bus var şehirler arası uygun.
Brugge lahey gent ve hollanda köyleri cok güzel geldi bize.
Çikolata ve peynire doyarsınız ilginiz varsa . İstabuldan 3 saat civarı sürüyor uçuş . Saat farkına gider gelirken dikkat edin . İyi gezmeler.

Amsterdam için en ucuz kahvaltılardan biri HEMA da, oldukça merkezi. Tren biletlerini netten alırsanız 1 Euro daha ucuz. Centraal in(merkez gar) kuzeyi(nehir geçişi feribotlarla ücretsiz, gündüz 5 dakikada bir) airbnb, hosteller vs için daha ucuz. Birçok yeri ulaşım aracı kullanmadan gezebilirsiniz. Albert heijn marketler de dahi fiyatlar farklı, merkezi olanlar pahalı.

Airbnb kalacak yer bakınız.
Havası 20 25 derece nemli serin .
Amsterdam red light caddesi . Çocuk varsa gitmeyin ( Adult +18 )
Bruksel de kapkaç olayları cok oluyor dendi ara sokaklara pek gitmedik.
20 euro üstü nakit pek hoş bakılmıyor bozuk yok vs deniyor.
Genelde su pahalı bize göre.
Lüksemburga en yakın yer köln düsseldorf low coast ucak bulabılirsiniz . Türkiyenin bir çok ilinden uçuş var.
Irkçılık vs olay oluyor dendi ben karşılaşmadım .
İtalya ve İspanyada hava limanı çalışanları eylemde idi bi ara. Oraları da bi sormak lazım .
Pasaport polisleri bazen çok sorguluyor en azından kendinizi ifade edecek kadar ingilzice olsun yapay zeka vs ile de anlaşırsınız.
Kaç para var dönüş bileti vs sordular bazen sormuyorlar belli de olmuyor.
Flix bus var şehirler arası uygun.
Brugge lahey gent ve hollanda köyleri cok güzel geldi bize.
Çikolata ve peynire doyarsınız ilginiz varsa . İstabuldan 3 saat civarı sürüyor uçuş . Saat farkına gider gelirken dikkat edin . İyi gezmeler.
anlık karşılıklı konuşmaları çeviri yapacak kullandığınız en iyi yapay zeka uygulaması nedir

Teşekkürler airbnb otellere bakıyırum bi kaç tane buldum ama daha uygun fiyatlı bakmaya çalışıyorum

Geçen yaz; Antwerp, Gent, Bruges ve Brüksel yaptım....

Ne yapın edin Bruges'ü görmeden dönmeyin. İnanılmaz güzel bir yer. Vaktiniz varsa bir gece kalabilirsiniz, ben sabah gidip akşam dönmüştüm.

Brüksel merkez tren istasyonu ve çevresi tekin değil gerçekten. Hava karardıktan sonra o bölgede olmanızı tavsiye etmem. Gündüz saatlerinde bir problem görmedim fakat yine de etrafta bir sürü evsiz ve göçmen göreceksiniz. Aklınıza takılan bir şey olursa özelden de sorabilirsiniz.

Novotel ve ibis otellerden ayarlayın bookingten puanına göre. Amsterdamda merkez, kanal turu, volendam, marken ve yel değirmenleri parkı görülmeli. Bruges de patates kızartması ve çikolata. Brüksel atomium, tarihi meydan, işeyen çocuk, bira içiyorsanız çeşitleri tattıran meydanda publar var. Luksemburg zaten yürüyerek gezebilirsiniz.

ilksms
Geri