İki onay almış iptal edilmiş.
hangi eğitim bazen son şıkta red geliyorEğitim onaylanmış mı gideyim mi bilemedim. İlçe il onay vermiş. Bakanlık işlemde diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
İstisnai durum var;anlatayım hocam.Son adım "İ" görünüyorsa @amip33 hocamın da dediği gibi büyük ihtimal onaylanır. Ben de daha önce eski konularda tartışılan bir konuyu sormak isterim. Eğitimlerde uçak bileti karşılanıyor mu? Karşılanır diyen var, karşılanmaz diyen var, aldım diyen var. Okudukça kafası karşıyor insanın. Mesela İstanbul'daki Zübeyde Hanım HİE'nin hazırladığı 2024 tarihli dökümanda kurs onayında uçak bileti ödeneceği belirtilmişse ödenir demişler. İlçemdeki muhasebe şefine sordum o da zaruri haller dışında ödenmez dedi.
Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu hocam. Teşekkürler.i yazıyorsa onaylanmıştır hocam hayırlı olsun hangi kurs
Dünya bankası veya bazı dernekler tarafından hibe edilen hizmetiçi eğitimse unıcef Piktes vs karsılanıyor ucakİstisnai durum var;anlatayım hocam.
Normalde uçak bileti karşılanmıyor, sadece otobüs bileti karşılanıyor.Otobüs rayiç bileti üzerinden otomatik hesaplanıyor. Ancak otobüs biletiniz onların sistemindeki rayiç bedelden yüksekse otobüs biletini ibraz ederek o ücreti alabilirsiniz. Hizmetiçi eğitime neyle gittiğinizin bir anlamı yok. İster özel jetle gidin ister yürüyerek gidin, otobüs rayiç bedelini alırsınız.
Uçak bileti ücretini veren hizmetiçi eğitimler var. Dünya bankası veya bazı dernekler tarafından hibe edilen hizmetiçi eğitimse, o hizmetiçi eğitime özgü uçak bileti ücreti veriliyor genelde. Hatta sizi arıyorlar, hangi uçakla gelecekseniz biletinizi alalım diyenler bile var.
En güzeli hizmetiçi eğitim onaylandıktan sonra net bilgiyi öğrenmek. Not olarak hizmetiçi sayfasında yazıyor.
İstisnai durum var;anlatayım hocam.
Normalde uçak bileti karşılanmıyor, sadece otobüs bileti karşılanıyor.Otobüs rayiç bileti üzerinden otomatik hesaplanıyor. Ancak otobüs biletiniz onların sistemindeki rayiç bedelden yüksekse otobüs biletini ibraz ederek o ücreti alabilirsiniz. Hizmetiçi eğitime neyle gittiğinizin bir anlamı yok. İster özel jetle gidin ister yürüyerek gidin, otobüs rayiç bedelini alırsınız.
Uçak bileti ücretini veren hizmetiçi eğitimler var. Dünya bankası veya bazı dernekler tarafından hibe edilen hizmetiçi eğitimse, o hizmetiçi eğitime özgü uçak bileti ücreti veriliyor genelde. Hatta sizi arıyorlar, hangi uçakla gelecekseniz biletinizi alalım diyenler bile var.
En güzeli hizmetiçi eğitim onaylandıktan sonra net bilgiyi öğrenmek. Not olarak hizmetiçi sayfasında yazıyor.
ÖrnekNot olarak Mebbis'teki Hizmetiçi bölümünde mi yazıyor hocam anlayamadım o kısmı?
Burda sizdeki gibi bir açıklama yok. Uçak ödemiyor demek mi?